svi se pitaju

Šta se dešava sa slavnim glumcem? Harison Ford u 83. godini primio prestižnu nagradu, a jedan detalj zabrinuo je sve

Jedan potez naveo je njegove obožavaoce da pomisle na najgore.

Glumac ima 82 godinefoto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

Harison Ford (82) zabrinuo je svoje fanove kada se nedavno pojavio na "D23 Expo" manifestaciji, gde je primio prestižnu nagradu za "Dizni legendu".

 

Priznanje zbog izuzetnih zasluga za Diznijevu podružnicu Lucasfilm, kao i legendarne uloge poput onih u "Ratovima zvezda" i "Indijani Džouns", holivudska zvezda svečano je primila pre neki dan.

 

Mada je glumac delovao srećno i počastvovano zbog svega, nekoliko detalja navelo je obožavaoce da pomisle kako Harison ima zdravstvenih problema.

 

Ova ceremonija umnogome je podsećala na onu koja se održava povodom dobijanja zvezde na čuvenom Holivudskom bulevaru.

 

Naime, prilikom primanja nagrade Ford je rukama ostavio svoje otiske u cementu, nakon čega je bilo potrebno i da se potpiše.

 

Kada je došlo do toga čini se da je glumac naišao na poteškoće, te je jednom rukom pokušavao da iskotroliše drugu, a sve su to brzo uočili zabrinuti gledaoci.

 

Harison Ford zabrinuo je fanovefoto: Good Morning America / Instagram

– Ne izgleda dobro; Teško je gledati ga ovako slabašnog – samo su neki od komentara koje su korisnici društvenih mreža ostavili ispod videa sa svečanosti.

 

Glumačka zvezda zahvalila se svima sa osmehom na licu, pozirajući sa pločom sa otiscima u rukama.

 

 

Imao je poteškoće sa potpisivanjemfoto: Good Morning America / Instagram

– Volim ovaj život koji ste mi pružili. Rad u ovoj industriji je prava privilegija. Priče su za vas, o vama i o nama – rekao je on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!