to joj je donelo popularnost

Svi su joj zavideli jer je "ščepala takvog frajera": Prva ljubav Megan Markl danas je uspešan sportski radnik

Nekadašnji košarkaš i vojvotkinja od Saseksa voleli su se tokom studentskih dana, a navodno su vodili potpuno različite živote.

Megan Markl prilikom nedavnog gostovanja u jednoj emisijifoto: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Megan Markl možda nije izgradila glumačku karijeru o kakvoj je sanjala, ali je ipak postala jedna od najpoznatijih žena sveta.


Otkako je od 2018. u braku s princem Harijem i nosi titulu vojvotkinje od Saseksa, Megan je dobro poznato ime i lice širom sveta, a posebno nakon čuvenog Megzita, odnoso izlaska ovog para iz kraljevske porodice.


Čim se pročulo da je glumica iz serije "Suits" nova devojka britanskog princa, mediji su počeli da istražuju njenu prošlost i ljubavni život. Svakako je najviše pažnje privukao njen brak s producentom Trevorom Engelsonom, ali on nije bio prva ljubav Megan Markl.

S kojim košarkašem je bila Megan Markl?


Vojvotkinja je u prošlosti volela nekoliko muškaraca, a prvi dečko kog je imala u životu bio je Luis Segura, s kojim je bila u srednjoj školi. Malo je poznato da je Meganin sledeći dečko i prva ljubav kao odrasle devojke bio košarkaš.


Dok je pohađala prvu godinu studija na Univerzitetu Nortvestern, a kraljevski biograf Endru Morton u svojoj knjizi "Megan: Holivudska princeza" piše da je ona bila "dobra prilika" na koledžu. Kako je on otkrio, tada je njeno srce uspeo da osvoji Stiv Lepor, jedan od najpoželjnijih momaka na Univerzitetu, a on je opisan kao "beli košarkaš, visok 196 cm, iz Ohaja", koji je tada bio na drugoj godini.

Navodno je ova veza značajno uticala na popularnost Megan Markl na koledžu, posebno u sestrinstvu "Kapa Kapa Gama", jer su devojke bile impresionirane time što je lepa brucoškinja iz Kalifornije uspela da "ščepa takvog frajera".


Kako Morton piše u svojoj knjizi, Stiv i Megan su vodili potpuno različite život – dok je on ustajao rano da bi išao na treninge, ona je išla na žurke i odlično se provodila.

 


Uživala je u slobodi koju je koledž nudio, daleko od njenih roditelja, ali je tokom nedelje obavljala svoje akademske zadatke i radila kao bebisiterka da bi zaradila džeparac – navodi se u ovoj biografiji.


Veza je ipak bila kratka i okončala se nakon što je Lepor prešao na Univerzitert Vejk Forest kako bi nastavio da igra košarku. Lepor je danas asistent trenera na Univerzitetu Istočni Kentaki, gde je angažovan od 2018.

 

Sudeći po njegovom profilu na Fejsbuku, koji nije koristio godinama, on vodi miran porodični život, oženjen je plavokosom lepoticom po imenu Keri, a pre nekoliko godina je za televiziju pričao o tome kako je mlad doživeo šlog i oporavio se.


Prema biografiji Megan Markl, ona je uvek imala momke koji su je podržavali, a glumac i scenarista Šon Zaken, s kojim je provela samo šest meseci, učio je s njom tekstove za uloge i vežbao.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem