šokantne činjenice

Nakon teškog zlostavljanja žene su primale infuzije da bi došle sebi: Najbizarniji detalji iz istrage protiv Paf Dedija

Nekada je mučenje žena trajalo i po nekoliko dana, a često su ih vozili i van državnih granica

MOGAO BI DA OSTANE U ZATVORU DO KRAJA ŽIVOTA foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

Protiv velike muzičke zvezde Šona Didija Kombsa (Paf Dedi) podignuta je optužnica u kojoj se navode razne vrlo strašne stvari koje bi mogle da ga pošalju doživotno u zatvor.

 

U optužnici se tvrdi da je reper navodno "zlostavljao, pretio i primoravao" žene da ispune njegove seksualne želje. Takođe se navodi da su nakon njegovih žurki, Didi i učesnice „primile intravensku tečnost“ kako bi se povratili u život.

 

On se trenutno suočava sa nekoliko federalnih optužbi, uključujući zaveru za reketiranje, trgovinu ljudima silom, prevaru ili prinudu i prevoz radi bavljenja prostitucijom. Didi i njegov pravni tim odbacili su sve optužbe.

- Kombs i drugi članovi i saradnici Kombs Enterprajsa, koristili su moć i prestiž Combsove uloge u Combs Businessu kako bi zastrašili, pretili i namamili žene žrtve u Kombsovu orbitu , često pod izgovorom romantične veze“ - navodi se u izveštaju.

 

- Kombs je tada koristio silu, pretnje silom i prinudu, kako bi naveo žrtve da se upuste u produžene seksualne odnose sa muškim komercijalnim seksualnim radnicima koji su se, između ostalog, nazivali „Frik Ofs.“

ŠON KOMBS BI MOGAO OSTATAK ŽIVOTA DA PROVEDE IZA REŠETAKA foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U dokumentima se tvrdilo da su ludnice bile „razrađene i producirane seksualne predstave“ koje je organizovao Kombs, koji je navodno „režirao, masturbirao tokom, a često i elektronski snimao“.

 

U optužnici se takođe navodi da je u organizovanju skupova Kombs, uz pomoć članova i saradnika Kombs Enterpraksa, „prevozio i naveo da budu transportovane komercijalne seksualne radnice preko državnih i međunarodnih granica“.

 

Prema pravnom saopštenju, ova okupljanja su se održavala redovno, ponekad su trajala i po više dana, a često su uključivala nekoliko komercijalnih seksualnih radnica istovremeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Optužbe protiv Krisa Nota za zlostavljanje