kontroverze

Idu tako daleko da kažu da mu je — ljubavnik! Čovek koji se ne odvaja od princa Vilijama s Megan je u najgorim odnosima

Džejson Knauf je čovek koji se progurao daleko u radu s britanskom kraljevskom porodicom, ali prate ga kontroverze.

Princ Vilijam i Džejson Knauffoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon što je u emotivnom video-snimku princeza od Velsa Kejt Midlton otkrila da je završen ciklus hemioterapija kom je zbog karcinoma bila podrvgnuta, na društvenim mrežama su se pojavile razne i prilično bizarne teorije.

 

Princeza se vratila poslovnim obavezama nakon ovog snimka, koji za nju označava i početak jedne nove životne etape, ali neki komentari koji se mogu naći prilično su nipodaštavajući, te neki, čak, veruju da su priče o njenoj bolesti zapravo bile "maska" za skretanje pažnje s problema u braku s Vilijamom.

 

Razne neutemeljene teorije odnose se i na novi imidž princa Vilijama, koji je pomalo smršao i pustio bradu, granaju se na sve nivoe njihovih života, koji javnost oduvek interesuju, te su neki navodi se odnose na saradnika koji je imao posebnu ulogu u britanskoj kraljevskoj porodici.

 

 

Reč je o Džejsonu Knaufu, čoveku koji je nekada bio sekretar  za odnose sa javnošću Harija i Megan, da bi u skandaloznom nastavaku priče zavšrio tako što se s njom sudio, a ujedno je i postao izvršni direktor fondacije princa i princeze od Velsa!

 

Korisnici društvenih mreža idu toliko daleko da pišu i da je ovaj muškarac, inače oženjen drugim muškarcem, nepoznatim javnosti, navodni ljubavnik princa Vilijama!

 

Princ Vilijam je u martu prošle godine, tokom kratkog putovanja u Varšavu, posetio sa 12 prijatelja posetio novootvoreni LGBT restoran, što je privuklo korisnike društvenih mreža da o tome diskutuju.

 

Svi ti tračevi nisu nikako utemeljeni, ali mnoge interesuje njegova uloga u kraljevskoj porodici.

 

Ko je, zapravo, Džejson Knauf?

 

Mnogi su za njega čuli nakon dokumentarne serije Harija i Megan. Učešće Knaufa u Meganinoj tužbi protiv britanskih tabloida šokiralo je Saseksove, te je od tad stvoren još veći jaz između Harija i Vilijama.

 

On je počeo da radi 2015. za Palatu, kada je postao sekretar princa Vilijama, Harija i Kejt Midlton. Nakon veridbe Harija i Megan, on je počeo da radi i za nju. Pre njihovog venčanja bio je veoma uključen u njihove živote i bili su u dobrim odnosima.

 

Džejson Knauffoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada su se Hariju i Vilijamu putevi razdvojili, oni su sastavili nove timove za odnose s javnošću, a Knauf je nastavio da radi s Vilijamom i Kejt i postao senior u svom poslu savetnika.

 

Uz to je bio i direktor njihove fondacije, što je pozicija na kojoj je bio do ovog januara.

 

Istraga je započeta kada je The Times of London izvestio da je Knauf podneo žalbu protiv Megan HR departmanu Palate 2018. godine, ali u zvaničnom izveštaju Palate se ne navodi da su uključeni ljudi koji rade za Vilijama. Portparol Saseksovih je sve to nazvao "iskalkulisanom kampanjom".

 

Megan i Hari smatrali su da se vodi iskalkulisana kampanja protiv njihfoto: EPA-EFE/ERNESTO GUZMAN

Nije slučajnost što su nekoliko godina stare optužbe koje miniraju vojvotkinju date britanskim medijima malo pre nego što su vojvoda i ona otvoreno progovorili o iskustvima koje su proživeli ranijih godina— navodi se, između ostalog.

 

Tokom godina je usledilo mnogo natpisa i priča o svemu što se izdešavalo između Saseksovih i Knaufa, a jednom prilikom je Megan javno diskutovala sa prijateljicom Mandanom Dajani kako su tabloidi radije predstavljali Knaufa kao "bivšeg saveznika Saseksovih" nego kao "trenutnog zaposlenog Vilijama i Kejt".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU