ASTRO PROGNOZE

2 datuma u oktobru kada je najizvesnije da ćete sresti (i sačuvati) pravu ljubav pod moćnim uticajem Venere

Ovog oktobra Venera ima snažan uticaj na nas na ljubavnom planu, pa možete preuzeti inicijativu i očekivati da se nešto lepo desi!

Koji datumi u oktobru su najpogodniji za ljubav?foto: Ironika/Shutterstock

Ako mislite da koridor pomračenja u oktobru može doneti samo iskustva, onda zapamtite da je Venera uvek velikodušna! Svakog meseca se povezuje sa Mesecom, stvarajući tako moćnu energiju u svemiru za sastanke, romantične susrete i sastanke koji nam mogu preokrenuti živote.

 

U oktobru su to datumi 5. i 6. oktobar – Venera će biti u trigonu sa Marsom, što znači da će ženska i muška energija naići na besprekorno čulno razumevanje. Verovatno ćete sresti muškarca/ženu prilično temperamentne prirode, koji/a će biti emotivan i prilično razigran prema vama.

 

Možete upoznati i osetiti ozbiljnu privlačnost, jer Venera u Škorpiji stvara moćnu seksualnu energiju u svemiru!

 

Ni u idealnom slučaju se ne može odmah očekivati da će osoba biti ozbiljna i da u vezi može postojati odgovornost već na samom početku. Na primer,  to se može desiti zbog činjenice da će za oba partnera ova veza početi nakon prethodno teškog perioda u životu.

 

Zašto možete da preuzmete inicijativu 5. i 6. oktobra?

 

Sama Venera će formirati trigon sa Marsom 5-6. oktobra, tako da ne brinite ako želite da preuzmete kontrolu nad situacijom, imaće dobar efekat.

 

Mars u Raku će muškarce učiniti prilično romantičnim. Nisu isključeni ni kasni izlasci, kada ljudi do jutra i na kraju shvate da se celog života traže.

 

Ljubav je moguća 5. ili 6. oktobra, kao i 8. oktobrafoto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

 

Zašto bi se važan događaj u ljubavi mogao dogoditi 8. oktobra 2024?

 

Najvažniji dan za Veneru u Škorpiji biće 8. oktobar ; tog datuma će se na nebu formirati trigon između Venere u Škorpiji i Marsa u Raku.

 

Ovo sugeriše da svi imamo veoma važnu senzualnu komunikaciju sa suprotnim polom. Mars u Raku može učiniti muškarce suptilnijim u pitanjima ljubavi, ali žene, naprotiv, mogu biti strastvene i moćne u isto vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.