nerazdvojni

Ko je žena Sergeja Trifunovića? 23 godine je mlađa, lepa kao lutka, a danas je njegova najveća podrška

Tokom drame kroz koju je glumac prošao u Hrvatskoj sve vreme je uz njega bila njegova supruga Isidora, s kojom je u braku tek nekoliko meseci.

Isidora i Sergej Trifunović venčali su se u maju ove godinefoto: whistler_dick/Instagram

 

Godinama je popularni glumac Sergej Trifunović važio za večitog neženju domaće javne scene, pa je pre nekoliko meseci sve iznenadio kada je otkriveno da se izgovorio sudbonosno "da".


Trifunović, kog smo gledali u najpopularnijim domaćim serijama i filmovima, u maju se oženio svojom devojkom Isidorom Mijanović, koja je danas poznata kao Isidora Trifunović.


Par ovih dana prolazi kroz teške trenutke, budući da je glumac priveden na srpsko-hrvatskoj granici, a Isidora je bila uz njega i opisala za domaće medije šta se dogodilo.

 

Sergej Trifunović priveden je na granici sa Hrvatskomfoto: Damir Dervišagić

Hapšenje Sergeja Trifunovića na granici sa Hrvatskom


Kada smo prešli srpsku granicu i ušli na hrvatsko tlo, oni su ga momentalno uhapsili. Situacija je bila apsurdna. Izašli smo iz automobila, oni su nam samo rekli da postoji neki problem i da će uskoro doći kolega da objasni. Ja sam mislila da će se to rešiti u roku od nekoliko minuta. Njihov kolega, granični službenik je prišao, i rekao je, citiram: "Ja vas moram uhapsiti" – rekla je za Novu i dodala: – Ja sam pomislila da je šala, ubrzo sam shvatila da nije šala.

Supruga Sergeja Trifunovića dodala je da je on pokušao da pozove advokata, što su mu zabranili, pa je to učinila ona, da bi glumcu potom bile stavljene lisice.


Ja sam kao furija krenula sa njima i tu kreće agonija od 2 i po sata. Oni nisu hteli da kažu zbog čega ga hapse. Velika neprijatnost od strane policijskih službenika. On je zbog objava na Instagramu dobio kaznu i zabranu ulaska u EU. To je sve završeno bilo, a sada postoji nešto novo. Saznali smo juče da je u pitanju fotografija koju je on podelio na mrežama, pa ju je obrisao – ispričala je.

 

Prema pisanju medija, Trifunović je danas osuđen na šezdeset dana zatvora, koji se neće izvršiti ako u toku jedne godine ne počini isto krivično delo.

 

Sergej Trifunović i Isidora Mijanovićfoto: isismo/Instagram

 

Ljubav Sergeja Trifunovića i njegove Isidore


Nije poznato kako su se Sergej i Isidora Trifunović upoznali i kada je počela njihova ljubav, a koliko je ova veza ozbiljna uprkos razlici od 23 godine saznali smo nakon što se ona pohvalila da je "vreme da saopšti da se udaje".

 

Objava veridbe Isidore Mijanović i Sergeja Trifunovićafoto: isismo/Instagram

Iako su se isprva svi pitali je li u pitanju šala, uskoro je bilo jasno da je glumac zaista pred brakom.


Potom su u maju ove godine domaći mediji javili da je par održao tajno venčanje u jednoj crkvi u Beogradu, kao i da planiraju veliku svadbu u septembru.

 


Isidora Mijanović je, inače, privukla pažnju javnosti kao voditeljka i producentkinja, a mediji su pisali da je ranije bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem.

 

BONUS VIDEO

Venčanje Sergeja Trifunovića