bez tajni

Iskrena ispovest Eve Mendez o napuštanju glume: Nakon 10 godina ispričala istinu, pa otkrila da li planira povratak

Iako je bila na vrhuncu slave glumica je odlučila da zaustavi karijeru i posveti se nekim drugim stvarima

EVA MENDEZ OTKRILA DA LI SE VRAĆA GLUMI foto: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Poznata američka glumica kubanskog porekla Eva Mendez čitavu deceniju se nije pojavljivala na malim ekranima.

 

Ipak, sad je otkrila da je trenutak da ispriča šta je to što ju je navelo da se povuče sa vrhunca karijere, a osvrnula se i na to da li planira da se uskoro vrati glumačkoj profesiji.

 

Tokom pojavljivanja u emisiji "Good Morning America Eva je pričala o svojoj debitantskoj knjizi za decu, a osvrnula se i na mogućnost da oživi svoju glumačku karijeru.


- Ne znam. Ako ima interesantnih uloga. Otišla sam u vreme kada sam se, pre 10 godina, nekako osećala kao da sam bila na vrhuncu. Znate, radila sam sa Rajanom Goslingom. On je najbolji - rekla je ona uz smeh, pa je dodala:

 

- Rad sa Goslingom je bilo toliko velika stvar za mene, da sam smatrala da je dok sam na vrhu trenutak kada treba jednostavno da odem. 

 

Eva je 2012. na snimanju jednog od filmova upoznala svog sadašnjeg muža, Rajana Goslinga.

 

EVA I RAJAN SU GODINAMA SVOJ BRAK ČUVALI OD OČIJU JAVNOSTI foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Napravila je pauzu od glume kako bi se usredsredila na podizanje njihovih ćerki Esmeralde Amade (9) i Amade Li (7) i bavljenje drugim poduhvatima.

 

- Imam toliko sreće, i pomislila sam, želim da vreme provodim sa svojom decom. Ipak i tada sam radila, samo nisam glumila, jer bi me gluma odvela ko zna gde, na neku drugu lokaciju, a to nisam želela. Onda smo postigli dogovor, gospodin Goslin i ja, on ide na posao, a ja ću samo raditi iz svog doma - objasnila je ona. 

 

Uprkos tome što su svoju vezu čuvali od očiju javnosti, par je povremeno davao podršku jedno drugom. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Eva Ras iznela šokantne detalje u svojoj knjizi