velike promene

Poznati astrolog otkriva šta nam donosi Super žetveni Mesec: 3 znaka Zodijaka plivaće u parama, a koga čeka nova ljubav?

Ovaj fenomen, koji se javlja kada je Mesec na svom najbližem udaljenosti od Zemlje i potpuno osvetljen, označava vrhunac i kulminaciju u mnogim aspektima našeg života.

foto: Tongsai/Shutterstock

Žetveni super Mesec koji nas uskoro očekuje, sa sobom donosi posebnu energiju i značaj u astrologiji.

 

U astrologiji, žetveni mesec simbolizuje završetke, postignuća i priliku za refleksiju, dok nam njegov superpun karakter donosi dodatnu snagu i intenzitet u procesima introspekcije i promene.

 

Ovo je vreme kada možemo da beremo plodove naših napora i preispitamo šta smo postigli, kao i da se pripremimo za novi ciklus, a više o tome otkriva poznati astrolog Kajl Tomas.

 

Bik (20. april - 20. maj)

 

Izađite i družite se!

 

Adel je bikfoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Verovatno ćete biti okruženi mnogim prijateljima, fanovima ili pratiocima! Ova lunacija osvetljava vašu društvenu mrežu i veze, tako da biste mogli da prisustvujete važnom događaju ili čak upoznate mnogo novih ljudi.

 

Blizanci (21. maj - 20. jun)

 

Nebo je granica!

 

Nikol Kidman je Blizanacfoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Spremite se da se vinete prema zvezdama! Ova lunacija osvetljava vaš profesionalni svet i mogla bi da donese unapređenje, nagradu, priznanje ili ponudu za novi posao. U ovom trenutku se trudite; mogli biste stići veoma daleko.

 

Rak (21. jun - 22. jul)

 

Proširite svoje horizonte!

 

Margo Robi je rođena u znaku Rakafoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako mesec stigne, mogli biste biti naterani da plivate na novu teritoriju. Ovo bi vas moglo podstaći da rezervišete let i odete ili planirate zabavan odmor u godini koja dolazi.

 

Lav (23. jul - 22. avgust)

 

Nova prilika bi mogla biti iza ugla!

 

Dženifer Lopez je Lavfoto: ABC / Ferrari / Profimedia

Velika isplata, bonus, stipendija, nasledstvo ili paket beneficija bi mogli da plivaju na vašem putu. Takođe bi mogle stići vesti o vašoj imovini ili investicijama.

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

 

Obratite pažnju na ljubavne veze!

 

Blejk Lajvli je Devicafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Moglo bi da dođe do velike prekretnice oko značajne veze. Možete se useliti, dati dugoročno obećanje, obavezati se, veriti ili čak očekivati venčanje.

 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

 

Budite zauzeti i produktivni!

 

Kim Kardašijan je Vagafoto: EPA-EFE/BONNIE CASH / POOL

Pomračenje Meseca povećava vašu produktivnost do hiper brzine! Možda na velikom projektu za svog poslodavca, preuzimate više odgovornosti ili čak napuštate jedan posao da biste započeli drugi.

 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

 

Uronite u magiju!

 

Džulija Roberts je Škorpijafoto: Nina Prommer / Zuma Press / Profimedia

Pomračenje Meseca doneće romantiku, strast, zadovoljstvo, umetnost, lepotu i plodnost; sve najleše stvari zasijaće u ovo vreme.

 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

 

Promena je na pomolu!

 

Zoi Kravic je Strelacfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pomračenje Meseca moglo bi da izazove promene u vašem domu, nekretninama, porodici ili u vezi sa roditeljima. Na primer, možete izabrati da se preselite, preuredite ili renovirate.

 

Jarac (22. decembar - 19. januar)

 

Prihvatite pobedu!

 

Kejt Midlton rođena je u znaku Jarcafoto: Shutterstock / Profimedia/ Savina Nataliia

Sa ovom lunacijom koja vam daje energiju, mogli biste debitovati ili raditi na velikom intelektualnom projektu, pisanju, govoru, reklamiranju, brendiranju ili komunikaciji.

 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

 

Finansijska tranzicija je u toku!

 

Dženifer Aniston je Vodolijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Ovo pomračenje Meseca verovatno neće samo doneti novac – već će vas i naterati da ga uložite na prava mesta. Povišica, novi klijent, nova ponuda za posao ili sporedna gužva mogu se pojaviti u ovo vreme.

 

Ribe (19. februar - 20. mart)

 

Bićete u centru pažnje!

 

Rijana je rđena u znaku Ribefoto: EPA / CAROLINE BREHMAN

Veoma važan lični cilj ili san sada može biti dostignut — kao i promena oko značajne veze. Sada je trenutak da zakoračite u svoju moć, potvrdite se i pokažete svima zašto ste tako lepi, magični i jedinstveni.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore astro kombinacije