sjajno!

Ako tražite haljinu, obavezno birajte ovakvu! Trend koji se vraća baš svake jeseni & zaludeo je dame na dodeli Emija

Moda za jesen 2024. donosi nam nove trendove, ali i stare i oprobane komade za autentičan stil, što se videlo već na dodeli Emi nagrada.

Srebrne metalilk haljine bile su omiljen izbor dama na dodeli Emi nagradafoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nećemo pogrešiti ako za proslave biramo haljine neutralnih boja, poput crne ili bež, jer je takav look uvek u modi, ali s metalik bojom teško da ćemo proći nezapaženo!

 

Metalik haljine su sjajni odevni komadi, i u doslovnom i u figurativnom značenju, koji su omiljeni izbor dobro stilizovanih dama za one prilike kada im je važno da se istaknu i budu ultraglamurozne.

 

Dodela Emi nagrada nije nikako bila izuzetak, a na crvenom tepihu Los Anđelesa, na najvažnijoj večeri kada su u pitanju priznanja za televizijska ostvarenja, mnoge dame i njihovi stilisti birali su upravo ovakve haljine.

 

Predivne i blistave haljine su odličan način da svoj izgled učinite elegantnim i glamuroznim u svakoj prilici, a to poznate dame veoma dobro znaju, pa ih rado ukomponuju u svoje autfite čim krenu hladniji dani, te crveni tepih (ili, za nas ostale, svadbe ) svakako nije jedina opcija za nošenje glam haljina ovog tipa.

 

Džilijan Anderson, glumica koju smo zavoleli kao Dejnu Skali Dosijeu Iks, ponela je fantastičan metalik autfit s potpisom Emilije Viksted

 

Džilijen Andersonfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Nikola Kaflan, Penelopa iz serije "Bridžerton", takođe je ponela metalik haljinu, šivenu specijalno za nju, koju potpisuje Prabal Gurung.

 

Nikla Kaflanfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Dženifer Aniston nije nosila klasično tvrdu verziju metalik nijanse, ali je zato ponela nežnu srebrnu i zaista božanstvenu kreaciju Oskara de la Rente.

 

FOTO: ALEX GALLARDO / UPI / Profimedia
FOTO: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: ALEX GALLARDO / UPI / Profimedia
FOTO: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Pogledajte u nizu fotografija metalik izdanja slavnih dama:

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

VENAČANICE KROZ VEKOVE: Ovakve haljine su birale naše bake za svoj najznačaniji dan u životu