životna drama

Selena Gomez otkrila da ne može donese dete na svet: I ove slavne žene su otvoreno pričale o istoj borbi

Sve više žena otvoreno govori o ovom problemu.

Glumica je u najnovijem intervjuu otvorila dušufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena Gomez (32) u nedavnom intervjuu za magazin Vanity Fair otkrila je kako nikada neće moći da ima biološku decu.

 

Slavna pevačica i glumica tokom prethodnih godina susrela se sa nizom zdravstvenih nedaća, od kojih je definitivno najgora bila kada joj je dijagnostikovan lupus.

 

Upravo kao posledica ovih problema došlo je za Gomezovu najbolnije saznanje zbog kog je dugo tugovala i to baš u trenutku kada se njen bivši momak Džastin Biber po prvi put ostvario u ulozi oca.

 

– To je nešto zbog čega sam dugo žalila – rekla je zvezda serije "Only murders in the building" u ranjivom intervjuu.

 

Ipak, nekadašnja Diznijeva zvezda prestala je da očajava nakon što je shvatila da postoje i drugi načini na koje može da se ostvari u ulozi majke kojoj se toliko raduje.

 

– Blagoslov je što postoje predivni ljudi spremni da pomognu u vezi sa surogat trudnoćom ili usvajanjem, što su dve sjajne opcije za mene – naglasila je ona.

 

Takođe, glumica je istakla da u potpunosti razume žene koje "umiru za tim da budu majke, jer je i sama jedna od njih". Mnoge dame koje pripadaju ovoj grupi i otvoreno govore o tome jesu upravo neke od Seleninih slavnih koleginica.

 

1. Dženifer Aniston

 

Anistonova je tek nedavno javnosti otkrila svoj zdravstveni problemfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Čuvena Rejčel iz serije "Prijatelji" tokom svoje višedecenijske karijere nailazila je na raznorazna ispitivanja i kritike javnosti na račun toga što se još uvek nije ostvarila u ulozi majke.

 

Tek nedavno Anistonova je otvorila dušu i ispričala kako je veći deo svojih tridesetih i četrdesetih posvetila pokušajima da zatrudni, ali to se jednostavno nije dogodilo. Sada je, kako kaže, "taj brod otplovio" što ju je na neki način učinilo spokojnom, jer više ne oseća pritisak.

 

– Bio je to izazovan put za mene, put rađanja. Sve te godine i godine i godine spekulacija... Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz VTO, pila kineske čajeve, radila sve što bi mi neko rekao da je korisno. Dala bih sve na svetu da mi je tada neko rekao: "Učini sebi uslugu, zamrzni jajašca" – istakla je glumica.

 

2. Kejt Volš

 

foto: Michele K. Short / Everett / Profimedia

Zvezda hit serije "Uvod u anatomiju" Kejt Volš otkrila je u jednom intervjuu 2015. da zbog prevremenog ulaska u menopauzu nikada neće moći da ima biološku decu.

 

Ja nemam dece. Neću imati decu. Prošla sam kroz ranu menopauzu. Moja starija sestra je zvala i rekla: "Usput, trebalo bi da odeš da se pregledaš jer rano prolazim kroz menopauzu. A ja sam odgovorila: 'Samo me plašiš.' A onda da, naravno, otišla sam i rekli su: "Imaš jedno jajašce i tu je fraktura. Zato uživaj" – podelila je ona u radio emisiji Marije Menunos.

 

3. Debora Li Furnes

 

Debora Li i Hju Džekmen nedavno su se razvelifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Debora Li Furnes i suprug Hju Džekmen nedavno su šokirali javnost objavom o razvodu. Poznati holivudski par važio je za jedan od najskladnijih na svetskoj javnoj sceni, a jedini problem koji su imali bio je taj što nisu mogli da imaju zajedničku decu. Ipak, to ih nije sprečilo u nameri da zasnuju svoju porodicu, te su tako odlučili da se okrenu usvajanju. Zahvaljujući tome, sada imaju dvoje dece: Oskara i Ejvu.

 

– Zbog njenih godina, počeli smo da pokušavamo odmah kada smo započeli vezu – rekao je jednom prilikom australijski glumac koji se Furnesovom oženio 1996. kada je on imao 27, a ona 40 godina.

 

– Borili smo se, par pobačaja, veštačka oplodnja.. nije bilo lako, jasno se sećam da sam joj rekao: 'Oduvek smo hteli da usvojimo, hajde da sada to i učinimo'.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trudna Marija Kilibarda bez šminke pazari na pijaci