davno beše

Kratka kosa, a umesto puške u ruci - gitara: Fotografija Bore Đorđevića iz vojske vratila najlepša sećanja na mladost

Da je vidite i da ne znate da je na slici legendarni roker, sigurno ga nikad ne biste prepoznali 

BORA JE U MLADOSTI IZGLEDAO POTPUNO DRUGAČIJEfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je stigla tužna vest da je naš veliki roker Bora Đorđević preminuo mnogi su se od njega oprostili omiljenim pesmama koje je on izvodio, a ima i onih koji su se setili kako je izgledao u mladosti.

 

Jedna takva fotografija pojavila se na društvenim mrežama, a mnogi su jedva očima poverovali da je u pitanju proslavljeni muzičar. 

 

Na njoj Bora je vojnik, ali ni tada nije u ruci držao pušku već gitaru. Znao je da zapeva svojim klasićima i da ih zabavlja kad god im se za to ukaže prilika. 

Na ovoj fotografiji koja je nastala pre mnogo godina Bora ima kratku kosu, mlad je i veoma lep, pa je sad jasno zašto su za njim žene svojevremeno gubile glavu.

 

Šarmantin mladić od dvadesetak godina mamio je ženske uzdahe gde god bi se pojavio, a čak i u poznim godinama je bio "magnet" za žene, o čemu govori i činjenica da je uvek ljubio bar 20 godina mlađe pripadnice lepšeg pola.

Upravo pred jedne takve, svoje poslednje, treće supruge Dubravke Milaković je i preminuo. Ona je bila uz njega dok je poslednje dane provodio u bolnici u Ljubljani.

 

Bora će uprkos činjenici da je umro u Sloveniji ipak biti prebačen i sahranjen u Srbiji, jer to je bila njegova želja, koju će mu supruga i deca ispuniti. 

 

Bonus video:

Zgrada u kojoj je živeo kao dečak Bora Đorđević