trendi i šik

Letnje izdanje Ane Ivanović vredno pažnje – mini haljina u kombinaciji sa papučama vrednim čak 910 dolara oduzima dah

Lepa Srpkinja jedna je od najlepše odevenih na ovim prostorima.

Ana Ivanović uživa na letovanjufoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović (36) ne prestaje da oduševljava fanove fotografijama sa letovanja na kom se trenutno nalazi.

 

Lepa Srpkinja uživa u zasluženom odmoru na morskoj obali, a njeni letnji autfiti prava su oda ženstvenosti i modna inspiracija.

 

Ovoga puta lepša polovina nemačke fudbalske legende Bastijana Švajnštajgera raspametila je sve svoje pratioce fotografijom u prelepoj haljini.

 

Osim što uživa u danima provedenim na plaži, Ana uživa i u istraživanju novih gradova i uličica širom zemaljske kugle.

 

Fotka na kojoj nasmejano korača popločanim sokakom misterioznog grada oduševila je sve njene fanove, a haljina koju je tom prilikom ovo izdanje Ivanovićeve učinila je posebnim.

 

Ana je odabrala pravu letnju mini haljinu u nežnoj nijansi žute, koja odražava mirnoću i osvežava svaki izgled.

 

Haljina, sa elegantnim bretelema, nije samo lepa već i izuzetno lagana, što je čini savršenim izborom za tople letnje dane. Ovaj model nudi ne samo vizuelni uticaj, već i udobnost koja je ključna za savršen letnji outfit.

 

Da bi upotpunila svoj izgled, Ana je izabrala fensi bele naočare za sunce koje su idealan dodatak za svaki letnji stil. Naočare, sa savremenim dizajnom i sofisticiranim detaljima, dodaju dašak glamura i zaštite od sunca, što ih čini neizostavnim modnim aksesoarom.

 

Torba koju je Ana odabrala, takođe, doprinosi celokupnom šarmu njenog izdanja. Elegantna i praktična, savršeno se uklapa u letnji outfit i donosi dodatnu dozu stila i funkcionalnosti.

 

Pravi vrhunac ovog modnog izdanja čine trendi papuče u braon boji iz luksuznog modnog brenda Hermes. Ove papuče, sa svojim unikatnim dizajnom i visokim kvalitetom izrade, unose sofisticiranost u jednostavan letnji izgled. Udobnost koju pružaju, uz njihov modni uticaj, čini ih savršenim izborom za doterivanje svakog letnjeg stajlinga.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!