astro

Mesečni ljubavni horoskop za septembar za svih 12 znakova

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za septembar.

Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Šta vaš horoskopski znak čeka ovog septembra na planu ljubavi?

 

OVAN

 

Septembar može doneti poteškoće u romantičnim vezama. Vaša želja da budete na prvoj liniji i da kontrolišete situaciju će izazvati napetost. Međutim, ovo vreme će vam pomoći da bolje razumete šta je potrebno vašem partneru i naučite da ga čujete. Nemojte se plašiti da napravite ustupke — ovo će otvoriti nove mogućnosti za rast u vašoj vezi. Za samca Ovna, ovaj mesec bi mogao biti vreme za introspekciju i preispitivanje vašeg pristupa odnosima.

 

BIK

 

Septembar će vam doneti radost i stabilnost u vašem ličnom životu. Vaša veza će se razvijati skladno, što će vam dati poverenje u budućnost. Ovaj mesec će biti vreme kada možete produbiti svoju vezu sa partnerom kroz zajedničke projekte i planove za budućnost. Za samca Bika, septembar obećava sastanke sa ljudima koji dele vaše vrednosti i težnje.

 

BLIZANCI

 

Moraćete da se suočite sa nekim nesporazumima i nesuglasicama u vašoj vezi. Vaša sklonost ka žongliranju obavezama može dovesti do nesporazuma s partnerom. Međutim, ovo vreme će vam takođe pružiti priliku da ponovo procenite svoje prioritete i preduzmete korake da popravite stvari. Za samce Blizance, septembar će biti period kada treba da budete oprezni u sklapanju novih poznanstava, ali da ne gubite veru da su dobre promene pred vama.

 

RAK

 

Septembar će doneti utehu i razumevanje u odnosima. Vaša emocionalna veza sa partnerom će postati jača, a zajedničko vreme će vam doneti mnogo radosti. Ovo je vreme kada možete zajedno da pravite planove i sanjate o budućnosti. Za samce Rakove, septembar će biti povoljan period za početak nove veze, posebno ako tražite emocionalnu intimnost i podršku.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

LAV

 

Vaša želja da budete u centru pažnje možda neće uvek naići na podršku vašeg partnera. Međutim, ovo je dobar trenutak da ponovo razmislite o svojim očekivanjima i da postanete pažljiviji prema potrebama vašeg partnera. Postepeno, kroz dijalog i razumevanje, moći ćete da prevaziđete sve poteškoće. Za samce Lavove, ovaj mesec bi mogao biti vreme da malo usporite i više se fokusirate na sebe.

 

DEVICA

 

Septembar će za vas biti vreme kada će se romantične veze razvijati glatko i stabilno. Briga o svom partneru i obraćanje pažnje na detalje pomoći će stvaranju atmosfere udobnosti i poverenja. Ovaj mesec biće povoljan za uspostavljanje rutine u odnosima i jačanje međusobnog razumevanja. Samcima Devicama septembar može doneti prijatna poznanstva koja će se postepeno razvijati u nešto više.

 

 

VAGA

 

Odnosi će biti testirani. Vaša potreba za harmonijom i odsustvom sukoba mogu se sukobiti sa realnošću koja zahteva jasne odluke i akcije. Međutim, ovo vreme će vam takođe pružiti priliku da postanete jači i naučite da balansirate svoje potrebe sa željama vašeg partnera. Za samce Vage, septembar će biti vreme za razmišljanje i pripremu za novu vezu.

 

ŠKORPIJA

 

Septembar će doneti svetle događaje u vašem romantičnom životu. Vaša veza će biti ispunjena intenzivnim emocijama i dubokim osećanjima. Ovo je vreme kada možete otkriti nove dimenzije svoje veze sa partnerom i izgraditi poverenje. Za samce Škorpije, septembar će biti mesec kada su mogući sudbonosni susreti koji će ostaviti neizbrisiv trag u vašem životu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

STRELAC

 

Odnosi će zahtevati više pažnje i strpljenja. Vaša želja za slobodom i nezavisnošću može izazvati nesuglasice sa partnerom koji će tražiti stabilnost. Međutim, ovo vreme će vam dati priliku da preispitate svoje prioritete i nađete kompromise koji će dugoročno ojačati vaš odnos. Za samce Strelce, ovaj mesec može biti vreme da razmislite o svojim istinskim željama u ljubavi.

 

JARAC

 

Mesec obećava stabilnost i poverenje u odnosima. Vaša praktičnost i želja za redom pomoći će vam da zajedno sa svojim partnerom stvorite čvrstu osnovu za budućnost. Ovo je dobar trenutak da planirate zajedničke projekte ili započnete nešto novo. Samci Jarčevi mogu da se raduju susretu sa ljudima koji dele njihove životne ciljeve i vrednosti.

 

 

VODOLIJA

 

Septembar može biti mesec promena u vašem romantičnom životu. Vaša želja za novitetom i slobodom može dovesti do promena u vašoj vezi, ali ne treba da se plašite ovog procesa. Ovo vreme će vam pomoći da bolje razumete svoja prava osećanja i šta želite. Za samce Vodolije, septembar će biti vreme neočekivanih susreta i prilika koje vam mogu otvoriti nove horizonte.

 

RIBE

 

Septembar će doneti osećaj dubokog zadovoljstva u odnosima. Vaša intuicija i empatija će vam pomoći da uspostavite blizak kontakt sa partnerom, što će stvoriti atmosferu razumevanja i ljubavi. Ovo je vreme kada možete da podelite svoje snove i planove za budućnost. Za samce Ribe, septembar će biti mesec kada su mogući magični trenuci i romantični susreti koji će dugo ostati u sećanju, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN i utiče na horoskopske znake