za ne poverovati

Izgledaju kao da su brat i sestra! Slavni otac i ćerka se zajedno pojavili na crvenom tepihu i svet je bez reči

Slavni pevač Leni Kravic u utorak se pojavio na premijeri najnovijeg filmskog ostvarenja i rediteljskog prvenca svoje ćerke jedinice Zoi.

Zoi je Lenijeva ćerka jedinicafoto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavni muzičar Leni Kravic (60) iza sebe ima samo jedan brak koji je, iako neslavno završen, krunisan najlepšom tijarom na svetu – naslednicom Zoi.

 

Iz ljubavi sa jedinstvenom Lisom Bonet rodila se sada sve popularnija glumica Zoi Kravic, koju slavni roditelji i u 36. godini života ponosno prate na svakom koraku.

 

Pevačeva ćerka jedinica sada se po prvi put oprobala u ulozi rediteljke, te je u Londonu održana premijera njenog debitantskog filma "Blink twice", a Lenijeva podrška ni ovoga puta nije izostala.

 

Leni Kravic sveže je završio svoju evropsku turneju, a pre nego što se uputio nazad za Ameriku imao je jedan važan događaj koji nije smeo da propusti.

 

Londonska premijera Zoinog rediteljskog debija bila je glavno dešavanje u engleskoj prestonici i okupio se sam krem Holivuda.

 

Najlepša podrška za mladu glumicu svakako su bili njen otac Leni i verenik i kolega Čening Tejtum.

 

Slavni tata i ćerka oduševili su sve kada su na crvenom tepihu stali jedno do drugoga, a mnogi su primetili da je mezimica nekadašnjeg omiljenog para pravi miks svojih roditelja.

 

Mnogi tvrde da je Zoi Kravic idealan miks slavnih roditeljafoto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Zoi se ovom prilikom opredelila za ženstvenu dugačku toaletu jarkocrvene boje čiji svilenkasti kroj odiše prefinjenošću i tihim luksuzom. Ovu jednostavnu ali efektnu kreaciju začinila je istobojnim YSL štiklama i suptilnim nakitom, a njena već prepoznatljiva zalizana punđa i minimalan mejkap istakli su njene besprekorne crte lica.

 

foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Leni se pak opredelio za elegantno odelo sa dodirom dobrog starog rokerskog stila koji ga je oduvek krasio; oversajz komplet sačinjen od zvonastih pantalona i raskopčanog sakoa savršeno je upotpunio upadljivim belim cipelama, naočarama za sunce i nakitom, što je kombinacija koja je u neku ruku kroz godine postala njegov zaštitni znak.

 

Čening Tejtum opredelio se za klasično odelofoto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Čening Tejtum odlučio se za umerenu klasiku u vidu običnog crnog odela, najverovatnije kako ne bi previše odvraćao pažnju sa svoje lepše polovine koja je zaista bila centar svačije pažnje na ovom gala događaju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru