obeležila 2024.

Tako jednostavna, a tako efektna! Ovakva ogrlica je must have detalj u svim odevnim varijantama

Od elegantnih do ležernih autfita — ova ogrlica se odlično slaže uz svaki, a lako se kombinuje s drugim komadima nakita.

Zlatne pljosnate ogrlice su pravi trend sezonefoto: mirela bk/Shutterstock

Nakit nikada ne izlazi iz mode!

 

Trendovi se možda menjaju, neki modeli zauzimaju primat, ali klasika je uvek bezvremenska i poželjna, u bilo kom obliku, tako da ogrlice, narukvice, prstenje uvek vredi imati u svojoj kutijici za nakit.

 

Ipak, neki modeli izlaze iz mode i vraćaju se u nju, a influenserke na Instagramu Tiktoku neretko nas podsete na trend koji je ranije bio popularan, pa zaboravljen.

 

Tako je ponovo "oživela" ogrlica koja jedno vreme nije bila toliko popularna: pljosnata zlatna ogrlica.

 

Iako je svakako reč o klasičnom modelu, on nije bio na prvom mestu zaljubljenica u modu, ali zapravo je fantastično prilagodljiv uz svaku varijantu, od ležerne do elegantne.

 

Takva ogrlica je minimalistička, a jednostavna za nošenje i ujedno veoma šik. Kombinuje se lako i za svečane prilike i za autfite za šetnju, posao...


 

Ovakva ogrlica popularna je kod mnogih influenserki i u stajlinzima za plažu, što nam, recimo, ubedljivo demonstrira Kendal Džener.

 

 

Još jedna prednost ove ogrlice je što se uklapa s drugim ogrlicama, pa stvaramo efekat slojevitosti nakita, a, naravno, odlično se slaže i uz zlatne narukvice, prstenje...

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NE BISTE VEROVALI OD ČEGA SVE MOŽE DA SE NAPRAVI NAKIT Milica i Slobodan napravili pravo malo čudo