zanimljivo!

Ponovo je zadovoljna u ljubavi, zamišlja i — treće venčanje! Ko je muškarac zbog kog Jeleni Karleuši ponovo igra srce?

Pevačica Jelena Karleuša razvodi se od Duška Tošića, ali ne krije da u ljubavi nije nesrećna — naprotiv!

Jelena Karleuša imala je uspone i padove kada je ljubavni život u pitanjufoto: Damir Dervišagić

Pevačica Jelena Karleuša u procesu je sporazumnog razvoda od supruga Duška Tošića, fudbalskog menadžera.

 

Par već dugo ne živi zajedno, o njihovom odnosu se mnogo pričalo, nagađalo i pisalo, a njihova ljubavna priča bila je burna i ne sa tako srećnim krajem.

 

Otkako je priznala da se rastala od Duška, Jelena nije otkrivala ništa o svom ljubavnom životu posle drugog supruga, ali, ipak, sada priznaje da joj srce zbog nekoga treperi.

 

Mogu da kažem da postoji neko. Ali, sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno, više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta — poručila je pevačica za Informer.

 

 

FOTO: F.S./ATAImages
FOTO: F.S./ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić Za Kurir
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Tamara Trajković

 

Na pitanje da li je izgubila veru u brak i da li može da zamisli da se ponovo uda, JK je imala interesantan odgovor, pa je podelila i da je više puta bila prošena, te čuva mnogo vereničkog prstenja.

 

— Moram da kažem jednu tajnu, tačnije, ne tajnu, već istinu, a to je da je mene svaki muškarac sa kojim sam bila zaprosio. Jedno vreme sam skupljala i to vereničko prstenje, imam ih negde u kutijici, čuvam ih sve. Imam i anegdotu sa prvim mužem, Bojanom, naime, nekoliko puta me je verio, pa smo raskidali... Tako da samo od njega imam nekoliko prstena i svaki put je bio sve bolji i bolji, sve skuplji i skuplji. Što se braka tiče, kada pomislim na njega, ja odmah zamišljam kakvo bi to venčanje u produkcijskom smislu bilo. Mislim da bi treći put bila prava ludnica. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć — ostala je zagonetna Karleuša.

 

Bonus video

Jelena Karleuša na rođendanu Milice Pavlović