wow!

NEDELJA MODE, spektakl — i ona! Stajling kojim je Jelena Karleuša ispisala stranice modne istorije u Parizu

4

Jelena Karleuša bila je na veličanstven način deo Nedelje mode u Parizu 2024.

Jelena Karleuša bila je deo pravog modnog spektakla u Parizu
Jelena Karleuša bila je deo pravog modnog spektakla u Parizufoto: Tamara Trajković

Jelena Karleuša stigla je na Paris Fashion Week, ovog puta u ulozi modela.

 

U toku današnjeg dana u Parizu je održana povratnička revija modne kuće Vetements, a njihov poslednji runway show prikazao je kolekciju za proleće/leto ’19.

 

Iste godine je Demna Gvasalija, koji je ovaj brend osnovao sa svojim bratom, prihvatio ponudu da postane kreativni direktor kultne francuske kuće Balensijaga i napustio porodični biznis. Na CEO poziciji ostao je Guram Gvasalija koji se nakon runway pauze danas vratio na program Nedelje mode u Parizu.

 

Čast da uz mnoge svetske zvezde prošeta na Vetements reviji imala je i Jelena Karleuša, koja je ovim mapirala sebe na svetskoj modnoj sceni, tako što je prepoznata od strane istaknutih ljudi iz sveta mode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsan EkY (@elshaneky)

 

Vetements comeback show


Povratnička revija okupila je razna imena sa svetske scene među kojima su pistom, pored Jelene, prošetali glumica Marša Kros, Georgina Rodrigez, Valentina Ferer, kao i svetski poznati top modeli Natalija Vodijanova i Vini Harlou, piše Journal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

 

Na lokaciji koja je do poslednjeg momenta držana u tajnosti, prvi red revije bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode i muzike, među kojima su Tajga, Džej Balvin...

 

Vetements među svojim ambasadorima godinama unazad okuplja zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi Bi, Kendal Džener, a sada je sa njima saradnju sklopila i Jelena Karleuša. Njen modni izraz odavno je poznat i van granica Balkana što je i potvrdio i poziv za ovako veliki modni događaj u prestonici Francuske.

 

 

Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ, gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju. 

 

Bonus video

Jelena Karleuša na Nedelji mode

 

makonda-tracker