cvetno, nežno...

Kad odloži glamurozne haljine — bira romantično & udobno! Cvetni komplet Aleksandre Prijović kom nećete naći manu

Aleksandra Prijović nastupila je pre nekoliko dana u Vrnjačkoj Banji, a za šetnju pre nastupa ponela je divan komplet sa cvetnim printom.

Aleksandra Prijović voli luksuzne komade, ali i cvetne motive na haljinama, topovima, suknjama...foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Prijović i dalje nastupa u okviru svoje uspešne turneje "Od istoka do zapada", tokom koje je obišla mnogo gradova regiona, i u svakom je okupila veliki broj slušalaca.

 

Pre nekoliko dana nastupala je u Vrnjačkoj Banji, gde je pokazala humanost na delu, kada je prekinula koncert da bi obavestila obezbeđenje da se devojci u publici slošilo, te da joj treba odmah ukazati pomoć.

 

Na tom koncertu bila je i njena svekrva Zorica Nakić, kojoj se Aleksandra obratila javno, a poznato je da su njih dve u sjajnim porodičnim odnosima.

I dok lepa pevačica na svojim koncertima obično nosi glamurozne haljine s potpisom dizajnera koje zaljubljenice u modu obožavaju, ona ni privatno ne odustaje od komada s potpisom, ali u nešto ležernijoj varijatnti.

 

Tokom šetnje po Vrnjačkoj Banji, pre koncerta, pevačica je nosila divan komplet u floralnom printu, koji daje efekat romantike, ležernosti, ali i sjajnog stila!

 

 

Naime, pevačica je pred nastup ponela komplet Alice and Olivia, koji se sastoji od krop-topa i suknje, koji košta 640 evra i odličan je za proleće, leto i toplu jesen.

 

Uz to je ukombinovala Šanelove papuče, koje vrede 910 evra, kao i torbicu sa Šanelovim potpisom, ali znatno skuplju, te je za nju morala da izdvoji nešto preko 4500 evra.

 

Pogledajte još neke od njenih novijih stajlinga u galeriji:

 

FOTO: Instagram Printscreen/laziclaza
FOTO: Instagram Printscreen / aleksandraprijovic
FOTO: Petar Aleksić
FOTO: Petar Aleksić
FOTO: aleksandraprijovic/Instagram video/Printscreen
FOTO: aleksandraprijovic/Instagram video/Printscreen
FOTO: prijovickagoddess/Instagramvideo/Printscreen
FOTO: aleksandra_priijovic/Instagram
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović i Filip sa sinom