Uvek u trendu

3 modna predloga Megan Markl prava su inspiracija za poslovni stil tokom vrelog avgusta – ultimativni spoj šik & udobnog

Iscepali smo stranicu iz modne knjige Megan Markl i pronašli čak tri autfita koji su prava inspiracija za sofisticiran poslovni stil tokom avgusta.

Megan Markl jedna je od najbolje odevenih žena na svetufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Princ Hari i Megan Markl trenutno borave u Bogoti, a ovo predstavlja nešto najsličnije zvaničnim posetama koje su obavljali dok nisu odstupili da svojih dužnosti vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

Dok su putovali kao predstavnici britanske kraljevske porodice Marklova je još tada pokazala svoj istančan i nepogrešiv osećaj za modu.

 

Tokom aktuelne posete Kolumbiji nekadašnja glumica za dan promeni čak i do nekoliko odevnih kombinacija, a poslednje tri koje je ponela prava su letnja inspiracija.

 

1. Bezvremenski & ženstveno

 

Megan može poslužiti kao sjajna inspiracija za letnji poslovni stilfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Obična bela košulja komad je koji svaka dama treba imati u svom garderoberu – nikada ne izlazi iz mode, a lako se kombinuje i nosi u različitim prilikama. 

 

Ovaj vanvremenski model italijanske modne kuće Giuliva Heritage Megan je upasala u suknju visokog struka na preklop, iza koje stoji lokalni kolumbijski brend Juan de Dios.

 

Meganina suknja prava je oda ženstvenostifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Suknja laganog i ženstvenog kroja dozvoljava koži da diše i idealna je za avgustovske vrućine, a njen midi-kroj savršeno odgovara i formalnijim prilikama.

 

Ceo look Marklova je začinila braon Jimmy Choo sandalama na potpeticu, kao i luksuznim satom i narukvicom brenda Cartier.

 

2. Klasika sa kojom nema greške

 

Duga crna haljina uvek je sjajan izborfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dugačka crna haljina ležernog kroja ukrašena nenametljivim ornamentima nalik mornarskim konopcima u bež boji savršen je letnji komad. Razigranog i lepršavog dizajna, ova kreacija sa mašnom poviše dekoltea odražava nešto opušteniji boho-stil u kombinaciji sa odgovarajućim nakitom.

 

Megan i Hari veoma su aktivni tokom svog boravka u Kolumbijifoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

3. Jedan statement piece menja sve

 

Bela je najbolja boja za letnje danefoto: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

All white look sačinjen od lagane midi suknje i obične bele majice zatvorenog tipa Megam je standardno upotpunila nakitom i naočarama za sunce, ali jedan aksesoar bio je dovoljan da promeni ceo autfit i da mu notu zanimljive prefinjenosti.

 

U pitanju je klasični mali šešir prljavobele boje ukrašen jednostavnom crnom trakom, kakav nose samo elegantne dame.

 

Hari i Megan znaju kako se obući udobno i lepofoto: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!