uvek veličanstvena

I seksepil i romantičan damski stil: 5 haljina s prorezima kojima je Ana Ivanović održala modni čas

Srpska teniserka često nosi modele s prorezima i uvek ostaje u granicama dobrog ukusa i ostavlja utisak žene koja zna šta radi kada je moda u pitanju, a ovo su neke od njenih najefektnijih cut-out haljina.

Ana Ivanović je na ROlan Garosu 2022. nosila predivnu Zimmermann haljinu s prorezimafoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prorezi su već godinama prava opsesija među dizajnerima, koji uspevaju da provuku ovaj trend na bezbroj načina i stalno ga održavaju ne samo živim već ultraaktuelnim.


Viđali smo neobične izreze na potpuno neočekivanim mestima na farmerkama, obući, bluzama, ali ako postoji komad koji zahvaljujući njima postiže pun efekat – to su elegantne haljine.


Prorezi na haljinama u posebnim prilikama gotovo da su počeli da se podrazumevaju kao stetement detalj koji privlači pažnju, daje dašak seksepila i čini toaletu interesantnijom i upečatljivijom, a srpska teniserka Ana Ivanović jednostavno ih obožava!

Popularna sportistkinja je ljubiteljka klasičnog stila i obično nosi vanvremenske kreacije, kakve će ostati u modi decenijama, ali ako je tu neka sitnica koja je u duhu hot trendova – to je obavezno prorez na haljini.

 

  • Prorez koji otkriva stomak

 


Najnovija takva haljina koju je ponela slavna teniserka je model boje đumbira australijskog dizajnera Kristofera Ezbera, maksi model bez rukava čiji prorez u obliku trougla otkriva stomak i jednu stranu struka.

 

  • Suptilan prorez sa strane

 


Ana Ivanović je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom nedavno proslavila godišnjicu braka, a za tu priliku je odabrala romantičnu cvetnu haljinu s potpisom svog brenda Zimmermann.

 


U pitanju je model s otkrivenim desnim ramenom, kao i golim leđima i otkrivenim strukom s leve i desne strane. Blago drapirani detalj u predelu struka takođe je vrlo efektan, a čitava haljina je romantičnog cvetnog dezena, kao i midi-dužine.

 

  • Na prvi pogled – komplet

 


Ana je ranije nosila dve cvetne haljine kuće Zimmermann koje imaju isti interesantan dizajn, ali se razlikuju po dezenu. U pitanju je haljina bele boje s prorezom koji se pruža preko celih leđa i sa strane, dok se gornji i donji deo spajaju u svega nekoliko centimetara.

 

 

Tako ovaj model na prvi pogled izgleda kao kombinacija topa i duboke suknje, a Ana ga ima u zlatnoj i raznobojnoj varijanti.

 

  • Zimska haljina s prorezima

 


Prorezi odavno nisu rezervisani samo za letnji stil, pa ih viđamo i na toaletama dugih rukava, a jedna od njih je otmeni model marke Significant Other koji je Ana Ivanović Švajnštajger nosila na promociji svog brenda.

 


Takozvana Monza haljina je ima trouglasti prorez iznad stomaka i uzak, vertikalni između grudi i deluje vrlo odmereno, a svemu posebnu notu elegancije daje metalik odsjaj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu ❤️🎾