divan par

Ko je devojka Monda Duplantisa? On ispisuje stranice sportske istorije, a ona je primer skandinavskog stila

Atletičar Mondo Duplantis je jedna od najvećih zvezda Olimpijskih igara u Parizu, a posle zlatne medalje pao je u zagrljaj svoje devojke.

Mondo Duplantis je nekurnisani kralj atletike i apsolutni šampion kada je u pitanju skok s motkomfoto: EPA-EFE/Christine Olsson

Armand Mondo Duplantis, švedski atletičar, osvojio je zlato na Olimpijskim igrama u Parizu u skoku s motkom. Ovaj sjajni mladi sportista uz osvojeno olimpijsko zlato je takođe oborio i svetski rekord – preskočio je neverovatnih 6,25 metara.

 

Desetog dana Olimpijskih igara u Parizu, Mondo Duplantis iz Švedske osvojio je zlato i postavio rekord kojim je sam sebe nadmašio, a ovaj impresivni sportista ima tek 25 godina.

 

On je rođen u Lafajetu, u Luizijani, ali birao je da se takmiči za Švedsku u čast porekla i nasleđa svoje majke.

 

 

Nakon što je osvojio sve moguće rekorde i osvojio zlato, pored roditelja, postojala je još jedna osoba kojoj je pohitao u zagrljaj — njegova devojka Dezire Inglander.

 

 

— Dezire mi donosi takvu ravnotežu u životu — rekao je Duplantis ranije ove godine. — Toliko je fino biti u mogućnosti da dođeš kući i pobegneš u totalno drukčiji svet, gde upijamo jedno drugo u bilo čemu što radimo. Ona je sjajan drugar za putovanja .

 

 

 

 

Ko je Dezire Inglander?

 

Ova lepa plavuša je švedska manekenka i influenseka, koja ima stotine hiljada pratilaca na TikToku Instagramu, gde pokazuje kako izgleda njen život u Skandinaviji.

 

Upoznali su se na proslavi u Stokholmu, gde je ona bila solo i rekla da je bila raspoložena za upoznavanje.

 

— Problem je bio što ljudi flertuju na različit način u Švedskoj. U Luizijani se više priča, ali kada sam prišao Dezire da pričamo, ona je samo htela da plešemo — rekao je Duplantis.

 

 

Kasnije su počeli da se dopisuju preko društvene mreže Snepčet i izašli par meseci kasnije.

 

Ona je postala njegov najveći fan i prati ga na takmičenjima. Ipak, ona sama je veoma cenjena u modnom svetu, pa o njoj piše i skandinavski Vog.

Ova manekenka ima sjajan stil, pa je zasigurno jedna od najbolje obučenih Šveđanki, a voli brendirane stvari prestižnih modnih kuća, kao što su Luj Viton, Dior..

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NIJE NA MENI... ALI IVANA JE NA ZALASKU KARIJERE! Direktor Sprskog atletskog saveza: Razumljivo je što je skakala sa povredom