sjajan preokret

Dok je Nikola Jokić pravio čudo na terenu, iz publike su ga gledale trudna supruga Natalija i malena Ognjena (FOTO)

Natalija Jokić, iako u poodmakloj trudnoći, ne propušta da sa tribina bodri supruga Nikolu i podrži onda kada je najvažnije.

Nikola Jokić bio je čovek koji je "spasio stvar" na meču Srbije i Australije na Olimpijskim igramafoto: Panoramic / Sipa Press / Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Australiju u četvrtfinalu Olimpijskih igara rezultatom 95:90 posle nestvarnog preokreta, minusa od 24 poena u prvom poluvremenu i produžetka!

 

Kraj regularnog dela završio je rezultatom 82:82, ali onda je na scenu stupio Nikola Jokić, najbolji košarkaš planete, koji je svojim minijaturama u napadu i fantastičnom odbranom na najbolji način potvrdio pobedu "Orlova" u ovom krucijalnom meču.

 

Ipak, najveću i najlepšu podršku Nikoli da zablista kad je najvažnije pružile su supruga Natalija Jokić, koja je u poodmakloj trudnoći, kao i njihova ćerkica Ognjena, koja će uskoro postati starija sestra.

 

Lepa supruga našeg proslavljenog košarkaša i NBA zvezde i inače u društvu ćerkice Ognjene redovno prati mečeve svoje jače polovine sa tribina, a na ovim Olimpijskim igrama gledala je i srpske odbojkašice, gde je nedavno uslikana.

 

Ipak, posebni trenuci su bodrenje Nikole u društvu Ognjene, a Nikolija supruga uslikana je u elegantno-poslovnom izdanju u nijansama crne i bele. Ona je na rukama nosila glamurozan i vrlo luksuzan nakit, uključujući i Kartije narukvicu koju obožavaju dame od stila.

 

Natalija Jokić na meču Srbije i Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igarafoto: Dado Đilas

Šta je Natalija rekla o Nikoli?

 

Klub čuvenog Srbina jednom prilikom je objavio kratak snimak u kom o velikom uspehu Nikole Jokića govori njegova supruga Natalija, uz emotivne poruke ostatka porodice.


Kako je malo verovatno postalo verovatno. Nikola Jokić. Drugima talenat bez premca. Za nas nesebičan porodični čovek. Stranci ga mogu videti kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog. Ali mi smo ga uvek doživljavali kao neverovatnog – rekla je Ntalija na engleskom i dodala:


Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, izabran kao zanemareni 41. pik, postigao bi status koji je dostigla samo nekolicina. A mi ćemo uvek verovati u našeg, sada već trostrukog MVP-ja.

 

FOTO: Petar Aleksić
FOTO: Petar Aleksić
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Instagram / natalijajokic
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Srpski navijači pred meč košarkaša protiv Amerike