za svaki dan

Romantična kombinacija kraljice Leticije vredna pažnje: Lepršava letnja haljina za sve prilike je prava oda ženstvenosti

Španska kraljica prošetala je ulicama Majorke u haljini koja govori više od hiljadu reči

Kraljica Leticija važi za neprikosnovenu ikonu stilafoto: EPA-EFE/BALLESTEROS

Španska kraljica Leticija poznata po svom uvek savršenom stilu, trenutno uživa u odmoru sa porodicom na prelepoj Majorci.

 

U nedelju uveče supruga kralja Felipea VI uputila se sa članovima svoje porodice u jedan poznati restoran kako bi večerali.

 

Kao i uvek, njen modni izbor nije prošao nezapaženo. Ovog puta, kraljica Leticija prošetala je haljinu koja je prava oda ženstvenosti.

Romantična haljina lokalnog španskog brenda "Virginia Vald" koju je ponela odiše elegancijom i suptilnim šarmom, savršeno se uklapajući u opuštenu, ali sofisticiranu atmosferu mediteranskog ostrva.

 

Kreaciju dužine između midi i dugačke krasi ženstveni kroj koji istovremeno daje efekat regalnog i ležernog, a sve popularniji cvetni dezen u jarkoroze boji dao je moderni pečat ovom vanvremenskom dizajnu.

 

Uz minimalne, ali efektne aksesoare, Leticija je pokazala kako se sa lakoćom čak i na letovanju može postići sofisticiran izgled.

 

Torbicu lokalnog ostrvskog brenda "Feel Mallorca" i svetlucave otvorene "Pedro García" papuče kraljica je već ranije nosila, te je još jednom dokazala kako se odevni komadi mogu "reciklirati" sa stilom.

 

Kraljičina sposobnost da kombinuje klasične linije sa modernim detaljima još jednom je došla do izražaja, potvrđujući njen status ikone stila.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?