porodica iznad svega

Bezuslovna podrška: Nakon što je oduševila svojim izdanjem na finalu, Jelena Đoković uputila dirljivu poruku Novaku

Novak Đoković od samih početaka svoje karijere ima podršku supruge Jelene

Jelena Đoković zna kako se dobro obućifoto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Novak Đoković današnjom pobedom nad Karlosom Alkarazom osigurao je Srbiji drugo zlato na aktuelnim Olimpijskim igrama u Parizu.

 

Najbolji teniser svih vremena oduševio je čitavu naciju, ali i svet, kako svojim spektakularnim nastupom na terenu, tako i dirljivom i emotivnom reakcijom nakon pobede.

 

Najveću podršku, kao i uvek, Novaku su pružali sin Stefan, ćerka Tara i supruga Jelena, koja je još jednom demonstrirala vanvremensku eleganciju na tribinama.

 

Za ovu specijalnu priliku Jelena je odabrala proverenu modnu kombinaciju sa kojom nikada nema greške – dugačke pantalone ležernog kroja u prljavo beloj nijansi u duetu sa običnom belom majicom na bretele unele su na tribine stadiona 'Filip Šatrije' istovremeno dašak mladalačke kul i sofisticirane energije.

 

Jelena se pojavila u potpuno beloj kombinacijifoto: Dado Đilas

Ovo jednostavno a efektno izdanje Đokovićeva lepa supruga začinila je svojim omiljenim parom naočara za sunce i elegantnim visećim minđušama.

 

Nakit Jelene Đoković je sinonim za tihi luksuzfoto: Dado Đilas

Posebna oda tihom luksuzu jesu detalji koji su se našli na Jeleninoj ruci – belo-zlatna narukvica luksuznog brenda Hermes u kombinaciji sa upečatljivim crnim satom na drugoj ruci savršen su prikaz vanvremenske elegancije.

 

Sada je Jelena na svom Instagram nalogu podelila i porodičnu fotografiju nastalu nakon dodele medalja, na kojoj ona i Novak poziraju sa malenom Tarom i Stefanom.

 

– Zlatan a naš – napisala je ona u poruci ispod objave uz emotikone srca.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena i Novak u Parizu