astro prognoze

4 znaka horoskopa kojima će retrogradni Merkur od 3. do 28. avgusta doneti promenu na planu sreće

Astrološkinja Julija Lifanova otkrila je zašto trikove retrogradnog Merkura ne treba shvatiti negativno i kako oni mogu postati ozbiljna tačka rasta.

Retrogradni Merkur nosi velike izazove i haotične dane, ali i transformiše energiju an sebi svojstven načinfoto: Ironika/Shutterstock

Merkur je planeta kristalno čiste komunikacije, ona utiče na takmičarski duh i odlučnost osobe u svakodnevnom životu.

 

Merkur je prešao u Lava 19. jula, a 5. avgusta će promeniti svoje kretanje i postaće retrogradan i ostaće retrogradan do 29. avgusta 2024.

 

Nekim horoskopskim znacima donosi transformativnu energiju na neverovatan način, a na ova četiri znaka će imati poseban uticaj:

 

Ovan

 

Retrogradni Merkur u ljubavnom sektoru sigurno će vas odvesti dublje u džunglu ljubavnih misli – ko me čini srećnim, šta mi je potrebno da budem srećna, šta mi se dopalo u bivšoj vezi? Do kraja avgusta shvatićete da ste prilično umorni od kućnih poslova i možda ćete konačno sebi dozvoliti da angažujete servis za čišćenje ili drugačije rasporedite kućne obaveze. Pored toga, postoji šansa da se zaposlite zahvaljujući vašoj ličnoj kreativnosti; ako ste veoma kreativni, onda ćete u septembru dobiti ponudu za saradnju i novo mesto rada.

 

 

Lav

 

Čak i ako se trenutno osećate pod stresom jer vam se čini da život usporava i imate mnogo nesporazuma u ​​glavi, dajte Merkuru vremena. Svako odlaganje, pa čak i lična želja za povlačenjem u sebe, su od koristi. Avgust nije za aktivnosti napolju, već za istraživanje vaših unutrašnjih misli. Osim toga, tokom perioda do 28. avgusta shvatićete mnogo o svom samopoštovanju. Zahvaljujući punom mesecu 18. avgusta i nekim oštrim dijalozima 19. avgusta, videćete nešto na šta niste obraćali pažnju – biće vam rečene važne reči koje će doneti i krizu i tačku rasta. Obratite posebnu pažnju na dijaloge sa ljudima koji su najmanje 7 godina stariji od vas, oni vam donose najviše mudrosti.

 

Razgovori sa starijim osobama za Lavove će biti kao svojevrsni put mudrostifoto: Anton27/Shutterstock

Devica

 

Vreme je da ponovo razmislite o svom imidžu; možda ste raspoloženi da se vratite staroj frizuri ili boji kose od pre nekoliko godina. Ovo je odlična prilika da ne samo da izgledate bolje, već i dozvolite sebi da ponovo upoznate sebe. Ključni zadatak za avgust je da izgledate lepše, jer je pored Merkura u vašem znaku i Venera. I to će doneti uspešne kupovine, priliku da izgubite težinu i kupite ono o čemu ste sanjali. Ceo mesec očekujte poklone iz inostranstva, od ljudi sa kojima ste vrlo malo komunicirali.

 

Ribe

 

Mnogo toga će doći na svoje mesto u avgustu; retrogradni Merkur će se pobrinuti za vaš lični život, ne samo da će vam vratiti bivše, već će vas i prisiliti da kažete stvari koje ste propustili. Dešava se da ne želimo da ponovo otvorimo rane iz prošlosti, ali na ovaj ili onaj način, ako duboko istražujemo razlog razdvajanja i naše lične emocionalne potrebe u vezi, nalazimo partnera svojih snova. Nemojte se plašiti da se vratite unazad ponekad vam je potrebno da to uradite kako biste krenuli ispočetka, piše wday.ru.

 

Ribe će morati da se ponovo zagledaju u prošlost kako bi neke ljubavne veze krenule ispočetkafoto: Shift Drive/Shutterstock

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN