nije mu lako

Razočarala ga je do srži! Pravi razlog zbog kog je Ben Aflek stavio tačku na brak sa Dženifer Lopez zapravo je — tužan

Ben Aflek ostavio je Dženifer Lopez zbog stvari koja mu je u prošlosti donela mnogo bola i muke.

Dženifer Lopez i Ben Aflek do pre nekoliko meseci bili su među najsrećnijim parovima Holivudafoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Latino diva Dženifer Lopez lansirala je promotivne video-snimke sa prelepe obale Amalfi, na kojima se ljudi smeju i nazdravljaju, a ona se sprema da popije piće...

 

Reč je o reklami njene marke koktela, a Ben Aflek zbog ove reklame bio je — besan.

 

Zbog čega je Bena toliko iznervirala Dženiferina reklama?

 

Kako kažu Benovi prijatelji, on je bivši alkoholičar, koji se oporavio od svog poroka, a osećao je da to što njegova žena "prodaje votku i tekilu" ne samo da ga vređa, već je i opasno.

 

Kako je proveo godine pokušavajući da se izbori sa zavisnošću, Ben je, navodno, bio očajan kada je marka lansirana prošle godine.

 

Navodno je povređen jer veruje da je motivacija za njen brend pića samo keš, a on je prvi put pomoć potražio 2001. godine. Od tada je nekoliko puta bio na rehabilitaciji, a problem s alkoholizmom bio je glavni uzrok i krivac za raspad braka sa Dženifer Garner, s kojom ima troje dece.

 

Da stvar bude gora, Džej Lo je nastavila s kampanjom na pomalo agresivan način, govoreći medijima da "voli da popije da se opusti".

 

 

 

Nastavljajući s prodajom i reklamom, Ben je smatrao da mu "trlja o nos" ono što za njega nije prihvatljivo.

 

Ben je morao da se bori da vrati svoj život nazad tako što je prevazilazio alkohol. Znao je da je sve izgubio, i ljubav, i porodicu, a ona je, znajući da može da se vrati alkoholu, odlučila da lansira liniju pića, kao da nema dovoljno novca — rekao je Benov prijatelj za Mail online.

 

Bena je razbesnela Dženiferina linija pićafoto: L.Urman / Starface / Profimedia

Ipak, Ben je ostao trezan — dodao je on.

 

Ben je bio taj koji je stavio tačku na sve. Dženifer ga je naterala da veruje da je ista osoba u koju se prvi put zaljubio. On ne voli crvene tepihe, sve je radio jer ju je voleo. Njena opsednutost slavom je postala previše za njega. Nju moraju da fotografišu, da obožavaju, toliko je delila sebe sa svetom da je osečao da joj ništa nije sveto.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Srbin iz spota Džej Lo