astrologija

Mesečni horoskop za Devicu za avgust: Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

Device, proverite šta vas čeka ovog avgusta na svim poljima života.

Device, šta vas čeka ovog avgusta?foto: Ironika/Shutterstock

U narednih mesec dana promene su neminovne u životu svake Device. Septembar će zaista biti fenomenalan za mnoge predstavnike ovog znaka, jer će ukazati na pravac vašeg razvoja za naredne 2 godine.

 

U međuvremenu će kroz vaš znak i sektor nesvesnog tokom avgusta šetati retrogradni Merkur, što ukazuje na bolan unutrašnji proces koji će se desiti. Na mlad mesec 4. avgusta u Lavu, možda ćete početi da se upuštate u nove interakcije, kao što je grupa sa sličnim interesima kao vaša ili planiranje putovanja zajedno sa nekim vama bliskim.

 

Takođe, možete započeti zanimljivu prepisku na mreži i očekujte da će možda doći do ljubavne veze.

Sigurno ćete imati zanimljivu ljubavnu priču 8. ili 9. avgusta, kada se Venera i Merkur spoje u vašem znaku. Moguće je da će doći do datuma, poziva ili prepiske sa predmetom ljubavi. Ova osoba može biti povezana sa vašom prošlošću ili će vas podsetiti na nekoga.

 

Konjunkcija Jupitera i Marsa za Device

 

Od 13. do 17. avgusta na nebu će se formirati konjunkcija planeta na najvažnijoj tački za Device – u sektoru karijere i svrhe. Jupiter označava partnerstvo i porodicu za vaš znak, dok je Mars planeta transformacije i promene. Kada su zajedno na vrhu horoskopa, generiše se astrološki ogromna energija za dostignuća i potpunu transformaciju.

 

Na ove datume možete doživeti promenu u vašem poslu, na primer, vaš šef može dati otkaz ili će se desiti ozbiljan događaj u porodici.

 

Za Device u potrazi za vezom, ovo može doneti poznanstvo sa osobom visokog društvenog statusa. Takođe, ako sada rešavate stambeni problem, onda možete brzo postići napredak u ovom pitanju; na primer, doći će do kupovine ili prodaje, ili će možda konačno početi renoviranje.

 

Pun mesec se odvija uvašem sektoru zdravljafoto: Shutterstock / Ironika

Pun Mesec u Vodoliji će se desiti u vašem sektoru rada i zdravlja; može se desiti važan događaj koji će u velikoj meri promeniti tok događaja u vašim profesionalnim aktivnostima. 

 

Za mnoge Device, pitanje zdravlja će takođe biti relevantno i možete dobiti nekakvu dijagnozu, u svakom slučaju, komunikacija sa doktorom će vam razjasniti ono što je dugo skriveno, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije