francuski šik

Ženstveno, damski i trendi svakog leta! Modni detalj kojim je Jelena Đoković ukrala sve poglede na meču Noleta i Nadala

Supruga Novaka Đokovića ponovo je bila jedna od najzapaženijih na tribinama zahvaljujući otmenom letnjem stilu.

Novak i Jelena Đoković u poslednje vreme uvek ostavljaju utisak modnim izdanjima.foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo teniski turnir na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, na kojima mu najveću podršku iz boksa pruža njegova porodica.


Sportistina supruga Jelena Đoković, ćerka Tara i sin Stefan najvatreniji su Noletovi navijači u Parizu, a direktorka Fondacije "Novak Đoković" iz dana u dan demonstrira izuzetan modni stil.


Tako je i na meču drugog kola, u kom se srpski teniser sastao sa Špancem Rafaelom Nadalom, a Jelena je odabrala još jedno trendi dnevno izdanje.


Glavni detalj njeno stajlinga je slamnati šešir, kakve je često Jelena nosila na Novakovim mečevima. Ovog puta odlučila se za model spuštenog i širokog oboda, koji deluje vrlo šik i praktičan je komad savršen za vrele letnje dane.

Slamnati šeširi – it aksesoar za svako leto


Kada je reč o letnjim modnim detaljima, šeširi od slame su neprevaziđeni i neophodni, a uz to što pružaju notu francuskog šik izgleda, oni štite od sunca i pomažu nam da lakše podnesemo vrelo leto.

 

Jelena Đoković često je proteklih godina nosila šešire na turnirima na kojima je bodrila Novakafoto: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ove godine su oni must have aksesoari, a Jacquemus je 2024. pokrenuo trend velikih šešira predimenzioniranih oboda koji privlače pažnju i deluju vrlo romantično.


Manji brendovi poput Parda održavaju ovaj trend živim, uz dozu unikatnosti.

 


Proteklih nekoliko godina, s pojavom dizajnera šešira koji nude novo viđenje ovog klasičnog dodatka, ljudi su počeli da ih koriste kao umetnička dela kojima se razmeću – kaže kreatorka Sol Pardo za TZR o predimenzioniranim modelima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Savet za Noleta pred OI