voli i bekhend i forhend

Ima tatino ime, frizuru i osmeh: Sin Rafaela Nadala je njegova neodoljiva mala kopija

Najbolji španski teniser i jedan od najuspešnijih u istoriji ovog sporta postao je otac pre godinu i po dana, a sada na Olimpijskim igrama uživa u podršci svog sina.

Rafael Nadal na Olimpijskim igrama u Parizufoto: EPA-EFE/DIVYAKANT SOLANKI

Španski teniser Rafael Nadal jedna je od najvećih zvezda ovogodišnjih OI u Parizu, a pored toga što je deo nacionalnog tima Španije, on je bio i među nosiocima olimpijskog plamena na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.


Ovogodišnje Igre biće nešto drugačije za Nadala nego ranije jer ćega tokom teniskog turnira podržavati i jedan poseban član porodice. Naime, u krilu Rafine supruge Marije Franciske Pereljo, poznatije pod nadimkom Ćiska, Španca bodri njegov sin Rafael Mlađi.


Mali Rafa prava je senzacija u Parizu, gde se odlično zabavlja, a paparaci prate ovu srećnu porodicu u stopu.

 

Rafael Nadal sa suprugom i sinom u Parizufoto: Manan VATSYAYANA / AFP / Profimedia

Jednom prilikom, dečak je uslikan s malim teniskim reketom u rukama, a za razliku od njegovog tate, koji igra levom rukom iako je desnoruk, Rafa Mlađi je zamahivao obema rukama kao da izvodi bekhende i forhende, preneo je pre nekoliko dana Daily Mail.

Mališan je pokazao i da je brz kao veliki Nadal, kada je trčkarao tribinama u pratnji svoje mame.


Podsetimo, Rafael Nadal postao je otac u oktobru 2022. godine, nakon što je Ćiska imala rizičnu trudnoću i u više navrata je bila u bolnici zbog komplikacija. Na kraju se sve završilo kako je par priželjkivao, a dečak koji je nazvan po tati došao je na svet u Palma de Majorci.

To je drastična promena – rekao je Nadal jednom prilikom o tome kako izgleda roditeljski život. – Nema sumnje u to. Mislim da je svako ko je otac ili majka svestan kakva je to promena. Morate da se prilagodite.


Kako je istakao, on u svojim najmiljima ima podršku da nastavi karijeru.


Mojoj porodici i supruzi se dopada to što još uvek igram tenis. Žele da iskusim putovanja i sve ostalo sa svojim sinom. To će biti pozitivno – istakao je Rafa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rafael Nadal sa sinom