dugo ga nismo videli

"Džej Lo, on nema ništa tvoje!" Pevačica posle mnogo godina podelila fotografiju i sina i njeni fanovi su zapanjeni

Latino diva je majka dvoje dece, a dok je njena ćerka Eme često tema u medijima, pevačicin sin Maks obično se drži podalje od javnosti, pa je prava retkost videti ga.

Dženifer Lopez ima dvoje decefoto: EPA / NINA PROMMER

Dženifer Lopez je mnogo toga – pevačica, glumica, plesačica, latino diva, ali na prvom mestu je ponosna mama dvoje dece koje su joj uvek na prvom mestu.


Obožavana lepotica iz Bronksa svakodnevno je na meti paparaca i gotovo u svakoj prilici je u društvu svoje dece, blizanaca Eme i Maksa, koje je dobila tokom braka s Markom Entonijem, još jednom latino zvezdom.


Eme Maribel Munjiz, poznata po stilu koji se značajno razlikuje od Dženiferinog, uglavnom je u fokusu, dok njen sin Maksimilijan David Munjiz uglavnom prolazi neopaženo, pa mnogi ne znaju ni kako on izgleda.

 

Dženifer Lopez sa ćerkom Eme Munjizfoto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džej Lo je sada, međutim, podelila fotografije svoje dece, istakavši prvo onu na kojoj grli Maksa, uz opis:


Celo moje srce.

 

Sudeći po komentarima njenih obožavalaca na Instagramu, dečak je slika i prilika svog slavnog oca. "Kao da sam video Marka", "Nikad nisam videla da dete toliko liči na tatu", "Džej Lo, on nema ništa tvoje"... neke su od reakcija.

Dženifer Lopez nije uvek lako s tinejdžerima


Dženifer Lopez bila je u braku s Eminim i Maksovim ocem Markom Entonijem od 2004. do 2014. godine, a par je blizance dobio 22. februara 2008. Danas oni imaju 16 godina, a latino diva je jednom prilikom za People opisala roditeljsku ljubav kao "bezuslovnu" i veruje da su njena deca rođena za velika stvari.


Znam da se svi tako osećaju kada su u pitanju njihova deca, ali ja imam osećaj da su oni vrlo posebni. Jedva čekam da vidim šta će raditi – istakla je Džej Lo.

 

Dženifer Lopez s Maksom i Eme kad su bili malifoto: jlo/Instagram

Ona je nedavno u intervjuu koji je dala u emisiji Live with Kelly and Mark priznala da "nije lako biti roditelj tinejdžerima".


To je izazov. Imate neko vreme bebu, a onda ona postaje vaš mali najbolji prijatelj koji voli da bude s vama neprestano, da bi iznenada rekao: "Izađi iz moje sobe" – rekla je Dženifer. – Preispituju sve što kažete, sve što radite i sve što ste vi, ali tako je to. Jednostavno morate da pustite stvari da idu svojim tokom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Dženifer Lopez