otvoreno

To joj je prva odluka na 18. rođendan: Advokat Šajlo Džoli-Pit otkrio šta stoji iza njene odluke da se odrekne oca

Već neko vreme traje procedura kojom će prezime Pit biti uklonjeno iz imena najstarijeg biološkog deteta nekadašnjeg para Anđeline Džoli i Breda Pita, a sada je o svemu progovorio njen pravni zastupnik.

Anđelina Džoli i Šajlo Džoli-Pit na crvenom tepihufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šajlo Džoli-Pit, ćerka holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita, podnela je 27. maja, na svoj 18. rođendan, zahtev da se iz njenog imena ukloni prezime njenog oca.


To je i zvanično saopštila pre nekoliko dana u listu Los Angeles Times, što je uobičajena i zakonom obavezna procedura, a ovaj potez najstarijeg biološkog deteta nekadašnjeg para privukao je mnogo pažnje.


Nakon višegodišenjg spekulisanja šta je dovelo do toga da se glumac udalji od šestoro dece koju ima s bivšom suprugom, sada se oglasio advokat Šajlo Džoli-Pit i objasnio delimično njenu motivaciju.

Kako je istakao Piter Levin, tinejdžerka je "donela nezavisnu i značajnu odluku nakon bolnih događaja", a dodao je i da je ona "samo pratila pravni proces" kada je obelodanima ovu informaciju putem medija.

 

Šajlo Džoli-Pit, ćerka holivudskih glumaca Anđeline Džoli i Breda Pita,foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šajlo Džoli nije objavila "oglas" u kom je najavila bilo kakvu promenu imena i takvo izveštavanje štampe je netačno – naglasio je Levin.


Kao njen advokat, obavezan sam da objavim pravno obaveštenje jer zakon u Kaliforniji to zahteva od svakoga ko želi da promeni ime – istakao je.


Početkom jula, izvor blizak Bredu Pitu rekao je za People kakav je sada odnos glumca s njegovom decom.

 

Anđelina Džoli sa petoro od šestoro dece koju ima s Bredom Pitomfoto: Profimedia

On praktično nema kontakt s odraslom decom. Njegovo druženje s mlađom decom je ograničenije poslednjih meseci zbog rasporeda snimanja – istakao je pre nekoliko dana izvor blizak glumcu.


Anđelina većinu vremena ima decu kod sebe, ali prema njihovom dogovoru, on može da posećuje mlađu – dodao je izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir