poslovni autfit iz snova

Moćna u belom: Ivanka Tramp u vanvremenskom kompletu za sve prilike pružila podršku ocu tokom predizborne kampanje

Omiljena ćerka Donalda Trampa Ivanka Tramp oduševila je sve prisutne na jučerašnjem republikanskom skupu

Ivanka Tramp je simbol za sofisticiranost i elegancijufoto: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ivanka Tramp u četvrtak uveče pružila je podršku svom ocu Donaldu Trampu tokom Republikanske nacionalne konvencije, zajedno sa ostalim članovima porodice.

 

Starija Trampova naslednica stajala je u VIP loži između svog supruga Džareda Kušnera i mlađe polusestre Tifani Tramp, dok je njihov otac aktuelni kandidat za predsednika sedeo ispred njih.

 

U noći kada se svom ocu našla kao moralna ali i tehnička podrška, nekadašnja "prva ćerka" Amerike bila je oličenje moćne i savremene poslovne žene.

 

Od samih početaka političkog angažmana Donalda Trampa, po mišljenju mnogih njegova omiljena ćerka, Ivanka uvek je bila tu da mu pruži pomoć i podršku.

 

Uspešna biznismenka i majka troje dece savršeno uspeva da izbalansira svoj jednako bogat privatni i poslovni život, a njen modni izraz u potpunom je skladu sa njenom svestranom ličnošću.

 

Ivanka Tramp sa suprugomfoto: EPA-EFE/SHAWN THEW

 

Na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji Ivanka je oduševila sve prisutne pojavivši se u moćnom Versaće kompletu u beloj boji. 

 

Ivanka u razgovoru sa maćehom Melanijom Trampfoto: TANNEN MAURY / UPI / Profimedia

Co-ord setom sačinjenim od "olovka" suknje ženstvenog kroja iznad kolena i elegantno zakopčanog blejzera odala je utisak snažne i moćne poslovne žene, a ceo look začinila je luksuznim Jimmy Choo salonkama i Manolo torbicom.

 

Cela porodica okupila se da podrži Donalda Trampafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nakon održane konvencije Ivanka se oglasila i na društvenoj mreži X/Twitter objavivši video svog oca uz opis: – Ti si ratnik i pobedićeš. Volim te tata. 

 

 

Mada u Ivanki pronalazi najveću podršku, Tramp u trci za ponovni predsednički mandat uživa uz sve svoje naslednike, uključujući i najstariju unuku Kaj Tramp koja je pre neki dan održala govor u čast svom slavnom deki.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tramp najavio gradnju Gvozdene kupole