da li je moguće?

"Bio je šampion u nekupanju": Slavni glumac otkrio mračnu tajnu najvećeg holivudskog zavodnika, Bred neće biti srećan

Glumac Džejson Prisli nekada davno bio je cimer Bredu Pitu, a sada je otkrio nešto što je o najvećem srcelomcu Holivuda malo ko znao.

Bred Pit oduvek je važio za miljenika ženafoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Tokom 90-ih, pre nego što će se obojica glumaca proslaviti, Džejson Prisli bio je cimer slavnog Breda Pita.

 

Slavni 53-godišnjak najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji "Beverli hils" otkrio je nedavno kako je to bilo deliti životni prostor i navike sa najvećim zavodnikom Holivuda.

 

Tom prilikom Prisli je otkrio nešto u šta malo ko može da poveruje, a tiče se Bredovih loših higijenskih navika.

Gostujući nedavno u emisiji "Uživo sa Keli i Markom" Džejson je otkrio detalje svog nekadašnjeg suživota sa Bredom Pitom.

 

Iako sa bivšim suprugom Anđeline Džoli više nije u kontaktu, glumac se ovog perioda svog života priseća u najboljem mogućem svetlu, a sada je ispričao jednu anegdotu koja je nasmejala javnost.

 

Naime, u vreme kada su još bili samo dva mladića koja žive od snova o blistavim karijerama, Džejson i Bred često su znali da zbijaju šale i dobro se zabave.

Džejson Prisli najpoznatiji je po ulozi u seriji Beverli Hilsfoto: Profimedia

Igrali smo ovu igru da vidimo ko može najduže da izdrži bez tuširanja – otkrio je Prisli tokom intervjua i dodao kako sada kada pomisli na to samom sebi kaže 'Čoveče, kako odvratno. Šta si tada mislio?'

Bred Pit je u mladosti imao dva cimerafoto: Cecchi Gori Pictures / Juno Pix / AFP / Profimedia

Kada su ga voditelji upitali ko je bio pobednik ove igre, glumac je otkrio da je to kao i uvek bio Bred.

 

– Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo da se ne tušira – dodao je on.

Džejson veruje da Bred Pit više ne praktikuje ovu nehigijensku naviku iz mladih danafoto: James Moy / PA Images / Profimedia

U tom trenutku dva mlada glumca u usponu delila su dvosobni stan u skromnom delu Los Anđelesa sa još jednim prijateljem, a glumac se prisetio kako su u to vreme svi bili "švorc".

 

Živeli smo na ramen rezancima i generičkom pivu – onom koje je dolazilo u belim limenkama sa natpisom pivo – napisao je Džejson u svojoj knjizi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir