srećna mama

Prve fotke trudne voditeljke: Marija Kilibarda pokazala trudnički stomačić i oduševila fanove

Marija Kilibarda i Bane Vučelić iščekuju svoje prvo dete, a voditeljka je po prvi put otkako je u drugom stanju podelila fotke koje su raznežile javnost

Marija Kilibarda čeka svoje prvo detefoto: Instagram / kilimara

Javnost je nedavno oduševila vest o trudnoći voditeljke Marije Kilibarde koja iščekuje svoje prvo dete sa izabranikom Banetom Vučelićem.

 

Par se neko vreme nije oglašavao po ovom pitanju, a prva potvrda stigla je od Banetove majke, glumice Ljiljane Dragutinović.

 

Sada se i buduća mama konačno po prvi put oglasila, podelivši prve fotke svog trudničkog stomaka koje su raznežile javnost.

 

Lepa voditeljka uskoro će postati mama po prvi put i ne krije sreću zbog toga.

 

Svoj privatni život brižljivo skriva od očiju javnosti, a sada je po prvi put podelila fotografije sa stomačićem i prizor je nestvaran.

 

– Na putu ka našoj najvažnijoj jeseni – napisala je Kilibarda ispod fotografije.

 

Buduća mama za ovu priliku odabrala je jednostavnu crnu haljinu koja prati liniju tela i na suptilan i ženstven način otkriva ramena, a osmeh na Marijinom licu govori više od hiljadu reči i najlepši je ukras.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Marija Kilibarda snimila presladak video: Evo kako Prpićka uspavljuje bebu