pronađite slične

Ženstvene, neobične, Šanel! Omiljene baletanke Sofije Milošević dolaze pravo iz naših najslađih modnih snova

Popularna lepotica obožava kreacije modne kuće Šanel, a upravo ona potpisuje dva modela udobnih cipelica koje je nedavno pokazala na Instagramu.

Sofija Milošević uvek je u korak s najnovijim trendovima i ne može da im odoli.foto: SofijaMilo/Instagram

Poznata manekenka i dizajnerka Sofija Milošević spada u poznate dame koje ne štede kada je moda u pitanju, pa njen garderober obiluje luksuznim komadima i kreacijama najpoznatijih brendova.


Ona je ponosna vlasnica više tašni koje potpisuju svetske modne kuće, a među omiljenima joj je Šanel, čiju odeću i obuću često nosi. Upravo ovaj francuski brend potpisuje i dva para baletanki za koje životna saputnica fudbalera Luke Jovića kaže da su joj omiljene.


Baletanke su vanvremenski klasik kada je formalno oblačenje u letnjim mesecima u pitanju, a one su savršena zamena za salonke kada prilika zahteva eleganciju.

Sofija Milošević nedavno je pokazala dva para koji su joj posebno prirasli srcu, a u pitanju su vrlo otmene cipelice koje spajaju najaktulnije trendove.

 


Već smo pisali o apsolutnoj pomami influenserki za baletankama sa kaišićem preko stopala, koje podsećaju na čuvene meri džejn cipele, a Sofiju Milošević očarao je takav pink par. Njega krasi Chanel monogram, a izgledaju vrlo ljupko i savršene su za svaki dan.


Drugi par obuće kojim se manekenka pohvalila su nešto elegantnije slingback baletanke, odnosno model gole pete, koji ima crn vrh i takođe je svetloroze boje, a prekriven je sitnim kristalima koji ga čine još otmenijim.

 


One imaju prepoznatljivi logo pomenutog brenda na stabilnoj i niskoj blok-peti, ali je sitniji i decentniji, izrađen u boji zlata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sofija Milošević napravila žurku za pamćenje