"Mama, dosadno mi je!"

Dženifer Garner ima sjajan trik protiv dečijeg dosađivanja tokom leta: Ovoj uzbudljivoj igri neće odoleti ni mame i tate

Pre nekoliko godina glumica nam je pokazala simpatičan izum kojim se u njenom domu rešava problem viška slobodnog vremena tokom letnjeg raspusta.

Dženifer Garner je mama troje dece, koje je dobila u braku s Benom Aflekomfoto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Holivudska glumica Dženifer Garner poznata je kao jedna od pristupačnih zvezda, koje rado otvaraju vrata svog doma pogledima fanova, pa tako imamo priliku da zavirimo u njenu kuhinju i baštu, otkrijemo recepte iz njenog porodičnog kuvara, otkrijemo kako uzgaja svoj domaći paradajz...


U više navrata zvezda serije "Alijas" i filmova "Perl Harbor", "Danas 13, sutra 30", "Uhvati me ako možeš", "Dan zaljubljenih", "Dalas bajers klub" , "Otkriće laganja" i mnogih drugih pokazala nam je svoju jednostavnu svakodnevicu, a jednom prilikom je poseban roditeljski trik!


Dženifer Garner je ponosna mama troje dece – Serafine, Vajolet i Semjuela, koje je dobila u braku s glumcem Benom Aflekom i dane uglavnom provodi brinući o njima.

Tako je razvila mnogo interesantnih načina da ih nešto nauči i da ih zabavi, a 2019. godine je pokazala kako se u njenom domu bori protiv dečije dosade!


Ako vam u kući ikada ponestane zabave do kraja leta ("Mama, dosadno mi je!", evo jedne ideje. Moja deca (i jedna vrlo vešta dadilja) napravili su životinje od papira i sakrila ih, zalepila na zidove po celoj kući – objasnila je glumica uz fotografiju ovih malih remek-dela. – Krokodil iza česme u kuhinji, lenjivac koji visi ispod televizora, ovca u toaletu.


Kako je istakla, svi potom imaju zadatak da nađu ove crteže životinja i to im oduzme mnogo vremena i donese jednako zadovoljstva.


Bili su zauzeti i srećni dugo – napisala je Dženifer na Instagramu.

 

Glumica je više puta istakla da uživa u ulozi majke, a u jednom intervjuu je objasnila da ne treba previše da se "jedemo" ukoliko uradimo nešto pogrešno ili nam ne ide od ruke jer nam mališani uvek daju priliku da počnemo ispočetka.

 

Dženifer Garner zasnovala je porodicu s Benom Aflekom, od kog se razvela 2018.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Apsolutno najbolja stvar u vezi s roditeljstvom je to što je svaki dan novi početak. Uvek možeš da kažeš: "Danas ću pokušati da uradim ovo", a ako pođe po zlu, samo kažeš: "Danas izbacujemo to, probaćemo ovo"! Taj deo onoga što posebno volim u tome što sam mama – kaže Dženifer.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Porodica je odgovorna za saobraćajno vaspitanje dece"