najslađe uživanje

Drugima legenda, a Tari – najbolji tata na svetu! Novak Đoković snimljen u predivnim trenucima sa ćerkicom na Vimbldonu

Ove godine nismo videli lepši snimak s Vimbldona od opuštanja srpskog tenisera sa ćerkom između treninga, a fanovi su saglasni – Tari je Nole sigurno najbolji svih vremena!

Novak Đoković sa ćerkom Tarom na Vimbldonufoto: tennischannel, Instagram

Novak Đoković, statistički najbolji teniser u istoriji ovog sporta, uspeo je da se takmiči na Vimbldonu, najstarijem i najprestižnijem teniskom turniru na svetu, uprkos povredi koju je doživeo tokom Rolan Garosa.


I ne samo što igra nego mu ide sjajno, između ostalog, i zahvaljujući podršci porodice, koja ga bodri s tribina.


Uz suprugu Jelenu, koja je skoro uvek u Noletovoj loži, na Ostrvu su ovih dana njegov sin Stefan i ćerka Tara, koji su više puta nasmejali navijače srpskog asa.

Najsimpatičniji trenutak bez sumnje je bio kada su fanovi primetili da Stefan izgleda nervozno tokom meča kao da je Đokovićev trener, dok njegova sestra nezainteresovano čita knjigu "Akademija jednoroga".

Sada su Đokovići ponovo izmamili osmeh svima koji prate Vimbldon, a ovog puta su šou ukrali Novak i njegova ćerka. Kamere su, naime, snimile igru srpskog tenisera i Tare, kada je Nole podizao i prevtao ćerku, igrao se s njom i uživao u opuštenim porodičnim trenucima.

 

"On je ovoj devojčici najbolji svih vremena", "Preslatki su", "Najlepši snimak s Vimbldona ove godine", "Mini Jelena, kakva slatkica"... neki su od komentara.
 

BONUS VIDEO

Novak i Nik igraju tenis na Vimbldonu