nasmejan

Ben Aflek uhvaćen u simpatičnoj situaciji sa zgodnom plavušom: Dok fanovi brinu za njegov brak sa Džej Lo, on blista

Džej Lo i Ben Aflek čas se pojavljuju zajedno, čas se ne viđaju, čas nose burme, čas ne, on se nedavno iselio iz zajedničkog doma, a sada je viđen u vrlo zanimljivoj situaciji.

Ben Aflek i misteriozna žena u crvenom foto: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Ben Aflek nastavlja kao i inače sa svojom svakodnevicom u jeku glasina da se Dženifer Lopez i on razvode, koje se ne smiruju već nedeljama.


Dok je Džej Lo promovisala novi film, otkazala planiranu turneju, uputila se u Italiju na odmor, glumca paparaci uglavnom viđaju kako uživa u druženju s porodicom i manjku poslovnih obaveza, a Džej Lo i on se uglavnom ne pojavljuju zajedno.


Baš iz tog razloga mediji prenose najnovije fotografije Bena Afleka kao razlog za brigu.

Glumac je, naime, pre nekoliko dana u Brentvudu, gde je iznajmio kuću nakon što se iselio iz glamurozne vile koju je delio sa Dženifer Lopez, viđen kako ide na ručak. On je, kao i inače kada ga okruže paparaci, brzo izašao iz automobila i požurio da se skloni van vidokruga fotografa, a dok je prilazio restoranu, pored njega je prošla atraktivna devojka u crvenom kompletu.

Aflek se uputio ka stepeništu ne obraćajući pažnju na nju, a ona mu je očigledno nešto dobacila, nakon čega se Ben okrenuo i nasmešio.

 

I dok mediji prenose da je to bio trenutak flerta, promiče im da je glumac ponovo nosio burmu, što znači da možda ipak ima nade za njegov brak sa Džej Lo. Na kraju krajeva, u pitanju je svetska zvezda, koja je samo ljubazno reagovala na pozdrav prolaznice, zar ne?


Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su vereni pre više od dve decenije, kada su bili najpopularniji par u šou-biznisu i prvi koji su dobili zajednički nadimak – Benifer.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez u braku su od 2022. godinefoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Oni su u međuvremenu raskinuli zbog ogromnog pritiska koji su trpeli u javnosti, nastavili sa svojim životima, sklopili brakove s drugim ljudima, odnosno sa Dženifer Garner i Markom Entonijem, dobili decu, razveli se, a potom se pomirili. Par se venčao 2022. godine, a ovog jula bi trebalo da obeleže drugu godišnjicu braka.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo