pristupačna elegancija

FRANCUSKI ŠIK KENDAL DŽENER ZA MALE PARE: Za ovaj vanvremenski look potrebna su vam 4 komada odeće koja već imate

Elegancija svetskoga ranga nikada nije bila ovako pristupačna!

foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovog leta, neka vaša odeća govori za vas baš kao što je za Kendal Džener njena govorila u Parizu.

 

Sa elegancijom, jednostavnošću i neodoljivim šarmom koji se može postići bez trošenja puno novca, izgradite sopstveni stil koji odoleva svim vremenskim okvirima.

 

Uživajte u svakom trenutku u ovom šik i pristupačnom letnjem izgledu koji će vas istaći gde god da se nađete.

 

 

Jedna od najpoznatijih modnih ikona današnjice Kendal Džener nedavno je prošetala ulicama Pariza u kombinaciji koji dokazuje da elegancija i pristupačnost mogu da se izgovore u istoj rečenici.

 

Njen letnji look, sastavljen od obične bele majice na debele bretele i belih pantalona niskog struka, odiše francuskim šikom koji je idealan za svaku priliku.

 

Kendal je ovaj minimalistički, ali efektan outfit začinila crnim klasičnim naočarama za sunce koje su njenom izgledu dodale notu sofisticiranosti i misterije.

 

Manekenka važi za ikonu stilafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ženstvene crne letnje sandale na potpeticu savršeno su se uklopile sa ostalim elementima stajlinga, pružajući savršenu kombinaciju udobnosti i glamura dok je hodala ulicama Pariza.

 

Ovaj stajling savršen je izbor za sve prilike tokom leta - od opuštenih šetnji gradom do večernjih izlazaka.

 

Effortless chic stil Dženerove oduzima dahfoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Osim što je jednostavan za kombinovanje, ovaj look je i ekonomičan jer se sastoji od komada koji se već mogu pronaći u svačijem ormaru. Beli "tank top" i istobojne pantalone klasični su komadi koji se mogu nositi na bezbroj načina.

 

Poznata kao kraljica "effortless chic" pravca Dženerova je ovo malo remek-delo "street style"-a začinila crnim džemperom koji je neobavezno vezala oko struka.

 

 

Inspirišući se Kendalinim stajlingom, svaka dama može stvoriti svoju verziju francuskog šika koji istovremeno izražava eleganciju i opuštenost. Ključ je u jednostavnosti i dobroj kombinaciji osnovnih komada sa pažljivo odabranim detaljima koji naglašavaju lični stil i samopouzdanje.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!