pravi specijalitet

SOČNO, KREMASTO I SVEŽE: Ovaj brzi letnji obrok od 3 sastojka vrhunac je gurmanluka i zadovoljava sva čula!

Ovom receptu nećete odoleti!

kremasto, sočno i kremasto!foto: Kod bake u gostima

Pileće rolnice sa fetom i spanaćem savršen su spoj sočnog pilećeg mesa, kremastog feta sira i osvežavajućeg spanaća, sve zajedno umotano u hrskavu koru.

 

Ovaj recept idealan je za brzi ručak ili večeru, jer je jednostavan za pripremu, a rezultat je obrok koji će sigurno raspametiti čitavu porodicu.

 

Pripremite se da oduševite svoje goste i uživate u mirisu i ukusu ove fantastične kombinacije sastojaka!

 

Sastojci:

 

 

Savršen spoj ukusafoto: Instagram

 

Priprema:

 

  1. Priprema fila: Prethodno zagrejte rernu na 200°C. U većoj šerpi, propržite spanać i beli luk na malo maslinovog ulja dok spanać ne uvene. Sklonite sa vatre i dodajte izmrvljeni feta sir. Dobro promešajte da se sastojci sjedine.
  2. Pileći fileti: Na radnu površinu stavite pileće filete i blago ih istanjite tučkom za meso. Posolite i pobiberite svaki filet.
  3. Priprema rolnica: Na svaki pileći filet stavite malo pripremljenog fila od spanaća i feta sira. Pažljivo zarolajte filete i pričvrstite čačkalicama da se ne otvore.
  4. Pečenje: Stavite rolnice na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni oko 20-25 minuta, dok piletina ne bude potpuno pečena i zlatno smeđa.
  5. Posluživanje: Poslužite pileće rolnice dok su tople uz sezonsku salatu ili prilog po želji.

 

Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a pileći fileti sa spanaćem i feta sirom pružaju savršenu kombinaciju ukusa za letnje dane. Uživajte u obroku!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tradicionalno jelo