moderna žena

MOĆAN I ODVAŽAN stajling Nine Badrić o kom će se pričati: Mala crna haljina prava je ODA ŽENSTVENOSTI

Pevačica Nina Badrić važi za jednu od najbolje odevenih dama na domaćoj javnoj sceni, a svojim najnovijim izdanjem u Makarskoj oduševila je sve prisutne. 

Nina Badrić poznata je po svom besprekornom stilufoto: Instagram/badrich

Poznata hrvatska pevačica Nina Badrić (51) važi za ženu besprekornog stasa i glasa, a žene širom Balkana u njoj vide neprikosnovenog modnog uzora.

 

Ove godine, u Makarskoj se od 7. do 9. juna održava Evropsko prvenstvo u ragbiju 7, a Badrićeva je sinoć svečanim koncertom otvorila manifestaciju.

 

Osim svojim vanvremenskim hitovima i jedinstvenom energijom, lepa Hrvatica raspametila je publiku kreacijom u kojoj se pojavila na sceni.

 

Badrićeva se na velikoj sceni na otvorenom sinoć pojavila u maloj crnoj haljini, koja je sve samo ne obična i dosadna

 

Mini haljinica dugih rukava prekrivena ručno ušivenim blještavim resama, u kombinaciji sa pevačicinom modernom kratkom frizurom pun je pogodak. Mladalački i osvežavajuć look savršeno se uklopio sa energičnim nastupom lepe brinete, koja i u 52. godini pleni svojom pojavom

 

 

Razigrana kreacija koja suptilno otkriva jedno rame, prava je oda ženstvenosti. Ovo izdanje Nina je upotpunila efektnim zlatnim minđušama i visokim crnim potpeticama neobičnog dizajna. 

 

Komad poput ovog učiniće da se osećate posebno i poletno u svakoj prilici, a pogodan je za opuštene, ali i nešto formalnije povode. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Nina Seničar proslavila američki Božić na srpski način