strašan kraj braka

Odmah je poželeo porodicu s njom: Pagonis uhapšen zbog nasilja nad suprugom, a evo kako je pričao o svom braku i razvodu

Poznati kik-bokser navodno je uhapšen nakon napada na suprugu, od koje se razišao pre pet godina

Nenad Pagonis navodno je uhapšen nakon napada na suprugufoto: Nenad Kostić za Kurir

Domaći mediji javili su danas da je kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen nakon što je navodno pretukao suprugu.


Zbog toga mu je određeno zadržavanje po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, a Blic piše da je supruga sportiste zadobila prelom rebara, kao i da su se sukobili oko treninga njihovog zajedničkog deteta.


Nenad Pagonis i njegova bivša supruga Maja Brukner, inače glumica i pevačica, zajedno su proveli godine, a supruga je kik-bokera pratila i podržavala tokom karijere.

 

Nenad Pagonis i Maja Brukner tokom brakafoto: Instagram

Brak Nenada Pagonisa i Maje Brukner


Kako je jednom prilikom ispričao, upoznali su se sasvim slučajno na novosadskom Štrandu, a Pagonis je istakao da je već nakon nekoliko minuta poželeo da zasnuje porodicu s Majom.


Na samom početku, zapravo, privukla me je njena muškobanjastost i harizma, dok su me kasnije sve više osvajale, pa i zadržale, osobine poput vernosti i odanosti – ispričao je u jednom intervjuu.


Godinama su važili za jedan od najskladnijih poznatih parova, a u braku su dobili sina Vladimirosa i ćerku Tesu. Mediji su, međutim, 2019. godine javili da se Pagonis razvodi, a on je pet godina kasnije pričao o rastanku od supruge.

 


Razveo sam se, jednostavno nismo mogli zajedno. Nebitno je sada ko je kriv – rekao je Nenad za Hello u martu ove godine i tada istakao da mu teško pada razdvojenost od dece.


I ja sam im menjao pelene, kupao ih, svaku noć im čitao priče, uspavljivao ih. Dešavalo se da imam neki sastanak u gradu, a ja kažem: "Samo da uspavam decu pa ću doći" – ispričao je tada. – Tri meseca sam plakao, ne zbog razvoda. Jednostavno, navikneš se tokom godina na dreku i buku. Odjednom tišina, mrtva tišina..


Kako je istakao, tada je pričao o razvodu s prijateljima i psiholozima.

 

Nenad Pagonis navodno je uhapšen jer je pretukao suprugufoto: Damir Dervišagić

Svi su mi rekli da je, posle smrti, razvod najteži stres – rekao je, dok se Maja Brukner nije oglašavala javno o krahu braka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Nenad Pagonis o krizi porodice i vaspitanju dece