ljubav za ceo život

Lepa, 4 godine starija i NJEGOVO SVE: Supruga Marka Arnautovića je njegova podrška, a mnogi kažu i "lek za nestašluk"

Otkako je u braku s lepom Sarom, austrijski fudbaler srpskog porekla daleko je mirniji na terenu, pa je i njegov nadimak "Arogantović" postao prošlost

Marko Arnautović pred meč Austrija-Srbijafoto: Guenther Iby / AFP / Profimedia

Marko Arnautović već godinama nastupa za reprezentaciju Austrije, koju je sinoć predvodio kao kapiten u prijateljskom meču protiv fudbalske reprezentacije Srbije.


Poznati sportista, koji trenutno nastupa za milanski Inter, rođen je u Floridsdorfu, severnom delu Beča, a poznato je da mu je otac Srbin, kao i da je Marko svojevremeno želeo da igra za naš nacionalni tim.


On je u sinoćnom meču otpevao i himnu "Bože pravde" i prekrstio se pred meč, a nije mogao da sakrije emocije u ovom važnom momentu za njega.

 

Marko Arnautović tokom meča Austrija-Srbijafoto: EPA-EFE/MAX SLOVENCIK

Arnautović je poznat kao temperamentan igrač, a fudbalska javnost ga obožava, baš kao i ženski deo navijača.

Na njihovu žalost, fudbaler je već godinama u skladnom braku, a njegovo srce ukala je jedna Sara, za koju kažu da je jedini "lek" za sportistu kog su u prošlosti mediji nazivali "lošim momkom austrijskog fudbala" i "Arogantovićem".

 


Sara Arnautović rođena je kao Sara Lizakovski 21. marta 1985. godine u Beču, što znači da je četiri godine tarija od svog supruga, a ima nemačko i poljsko poreklo.

 

O njenom životu se ne zna mnogo, osim da je od 2012. udata za austrijsku fudbalsku zvezdu, kao i da je par zajedno dobio dve ćerke – Emiliju i Alisiju, a porodica prati Arnautovića gde god ga njegova karijera odvede.

 


Marko Arnautović više puta je isticao koliko je srećan što je zasnovao porodicu s njom, a u opisima fotografija na Instagramu nazivao je suprugu "moje sve", dok svoju porodicu naziva – "tim Arna".


Kako je fudbaler ispričao po dolasku u Englesku pre nekoliko godina, članci u kojima je opisivan kao "nestašan dečko" bili su za njega otrežnjenje i, uz podršku porodice i zbog njih, potrudio se da promeni svoj imidž.

 


– Kad sam tek stigao, svi su govorili: "Došao je novi Baloteli". Rekao sam sebi: "Ne možeš više tako, tvoja ćerka će kasnije čitati o tebi i pomisliti da joj je tada ludak". Moja porodica mi je mnogo pomogla – istakao je Arnautović.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Piksi se obraća naciji pred Euro