preteruju li?

"Tako se ne tretira MONIKA BELUČI!" Tim Barton na meti uvreda zbog ponašanja prema svojoj devojci i filmskoj divi

Možda je čuveni režiser vrstan umetnik, ali kao džentlmen se nije pokazao otkako je u vezi s jednom od najlepših žena u istoriji filma

Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po danafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Američki reditelj Tim Barton i italijanska glumica Monika Beluči već neko vreme uživaju u skladnoj vezi, koja privlači mnogo pažnje javnosti, ali par ostaje veran svojoj odluci da sačuva privatnost i ne deli previše.


Zato su mediji i fanovi uglavnom prinuđeni da više o njihovom odnosu saznaju tumačeći fotografije i snimke koje naprave paparaci, a najnoviji video ovog para privukao je mnogo komentara, i to negativnih.


Barton i Belučijeva, koji se trenutno bave promocijom filma "Bitlđus 2", nastavka kultne horor-komedije iz 1988. godine koji će se u bioskopima naći od septembra, viđeni su, naime, ispred hotela "Ric" u situaciji koja je naljutila fanove italijanske dive.

Par je užurbano ulazio u hotel, a fanovi Monike Beluči primetili su da ona nosi torbe, dok je reditelj spustio ruku na njena leđa.


"Zašto ona nosi torbe?", "Možda je umetnik, ali ovaj čovek nije džentlmen", "Kako ga nije sramota?", "Tako se ne tretira Monika Beluči!", "Stalno se pitam zašto se zaljubila u ovog čoveka"... neki su od komentara na račun slavnog režisera.


Ovo nije prvi put da je Monika pored svog partnera nosila prtljag, a jedan od primera su paparaco fotografije s aerodroma u Grčkoj.


Monika Beluči nije mnogo pričala o svojoj ljubavi s Bartonom, a u intervjuu za Marie Claire nedavno je istakla da želi da deli sa svojim novim dečkom i emocije i radno iskustvo.

 

Monika Beluči i Tim Barton poznaju se od 2006. godine, a povezali su se nakon susreta na Filmskom festivalu "Limijer" 2022. godinefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ukoliko sam s njim, razlog je pre svega to što me njegova duša dotiče – istakla je ona. – Kad mi je ponudio ključnu ulogu u svom narednom filmu, odmah sam pristala jer želim da, osim ljubavi, s njim delim i poslovno iskustvo.


Ona je ranije za francusko izdanje asopisa Elle potvrdila da su srećni zaljubljeni i da joj je drago što je Tima Bartona upoznala kao čoveka.


– To je jedan od onih susreta koji se u životu dese retko... Znam čoveka, volim ga, a sada ću ga upoznati i kao režisera – počinje još jedna avantura! – najavila je Monika tada svoju ulogu u "Bitlđusu 2".

Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana FOTO: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana FOTO: Europa Press Reportajes / Zuma Press / Profimedia
Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana FOTO: SGP / ddp USA / Profimedia
Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana FOTO: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
Tim Barton i Monika Beluči u vezi su duže od godinu i po dana FOTO: Gabe Ginsberg / Getty images / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi