neprestano šokiraju

BIZARAN OMAŽ njegovom venčanju s Kim: Novo izdanje supruge Kanjea Vesta je puno tajnih poruka

Skoro u dan nakon godišnjice svog venčanja s rijaliti zvezdom, reper se vratio na mesto na kom su se Kim Kardašijan i on venčali, a njegova nova supruga bila je odevena vrlo... interesantano.

Kanje Vest i Bjanka Sensori navodno su u braku, iako to nije potvrđenofoto: Bambam/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest (46) i njegova navodna supruga Bjanka Sensori (29) već neko vreme su u žiži interesovanja zbog svog čudnog odnosa, u kom deluje kao da on ima apsolutnu kontrolu, i njenih šokantnih modnih izdanja iza kojih navodno stoji reper.


Par na svakom koraku privlači pažnju zbog smelih kombinacija, činjenice da idu bosi, dok je Bjanka često obnažena, kao i zbog velike sličnosti australijske arhitektkinje s Kanjeovom bivšom suprugom Kim Kardašijan.


Oni su sada otišli korak dalje i Bjanka se pojavila u stajlingu koji je navodno aluzija na venčanicu poznate starlete.

Par je viđen u Firenci, skoro u dan od desete godišnjice venčanja Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, a oboje su bili odeveni u belo. Dok je reper i kreator nosio pantalone i duksericu, Bjanka Sensori pojavila se u belom trikou dugih rukava, a sve vreme je grlila beli jastuk i svoj stil upotpunila crnim čizmama preko kolena i otvorenih prstiju.

Venčanica Kim Kardašijan imala je prorez u obliku slova V koji podseća na Bjankin bodi, a uz belu boju i vreme kada su oni stigli u Firencu – niko ne misli da je ovo slučajnost.

 


Podsetimo, Kim i Kanje venčali su se 24. maja 2014. u zamku Forde di Belvedere, nadomak Firence.


Kako za Daily Mail kaže stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms, ni ona ne misli da je stil Bjanke Sensori koincidencija.


Deset godina otkako se Kanje oženio Kim u Firenci, skoro u dan, on se vraća sa svojom aktuelnom suprugom Bjankom – napominje ona. – I čini se da je ovo kontroverzan omaž godišnjici jer su se oboje pojavili odeveni u beloj odeći.

Ni jastuk koji Sensorijeva grli verovatno nije tu slučajno – prošle godine je ovaj par tokom odmora u Italiji svakodnevno bio tema u medija zbog Bjankinih šokantnih izdanja, a jedno od njih uključivalo je nošenje ljubičastog jastuka preko obnaženih grudi.


Bjankin govor tela nagovešava da je ona ranjiva, ali izgleda srećno jer je blizu muža, grleći jastuk kao svoje ćebence za utehu ili tampon zonu u odnosu na ostatak sveta – objasnila je Džudi Džejms, koja dodaje da par deluje kao da ima "romantičniju vezu" nego prilikom prošlogodišnjeg boravka u Italiji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Karleuša o "haosu" koji joj je napravio Kanje Vest