ležerna & elegantna

Kombinujte ih ovako i nema greške: Omiljena letnja obuća kraljice Leticije se vraća na velika vrata

Mnogi smatraju da je vreme espadrila sa platformom odavno prošlo, te da je ravan oblik ove obuće preuzeo primat kada je street style u pitanju. Međutim, modni eksperti i najstilizovanije dame sveta rekli su – "ne" – ovo je model koji nikada ne izlazi iz mode. Štaviše – ovoga leta biće potpuni hit!

Leticija od Španijefoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija poznata je po svom uvek besprekornom stilu i nepogrešivom osećaju za modu, zbog čega je inspiracija ženama širom sveta. 

 

Kada nastupe vreli letnji dani, javne dužnosti i obaveze španske kraljevske porodice u punom su jeku, a lepa supruga kralja Felipea VI neretko oduševi javnost svojim umećem da spoji elegantno i udobno u jednom izdanju.

 

Koliko god salonke i sandale sa visokom potpeticom delovale glamurozno, često znaju da budu veoma neudobno i nezgodno rešenje, naročito za hod u letnjim danima

Upravo zbog toga, kraljica Španije bira obuću koja je nekada bila potpuni hit, a ove sezone se vraća na velika vrata – u pitanju su espadrile sa platformom

 

Par obuće koji bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu, istovremeno pruža efekat otmenosti i ležernosti, izdužuje nogu i savršeno se uklapa uz svaki stil oblačenja. 

 

KAKO IH STILIZOVATI

 

  • Letnja odela od lana i pamuka trenutno su veliki hit, a u kombinaciji sa espadrilama čine pravi modni pogodak. Tako je ovo izdanje pogodno za odlazak na posao, dnevnu kafu, ali i večernji izlazak. 

 

 

  • Haljine različitih krojeva, boja i dezena (naročito cvetnih) nepogrešiv su izbor za predstojeće dane. Espadrile sa platformom upotpunjuju ovaj romantični i ženstveni stil i daju mu savršen dodir modernog. 

 

 

 

  • Prirodni materijali i nenapadne nijanse estetski se najbolje uklapaju uz ovu obuću, a pletene ili torbe od rafije idealan su par sa espadrilama na platformu. 

 

 

  • Osim u gradu, espadrile sa platformom svoju namenu pronalaze i u šetnji peskovitom plažom ili na romantičnoj večeri uz obalu mora.

 

 

Pogledajte nekoliko savršenih izdanja španske kraljice Leticije u espadrilama koje su zaludele modni svet.

Kraljevska porodice prošle godine prisustvovala je sastanku sa dobitnicima nagrada Fondacije princeze od Đirone. FOTO: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia
Tom prilikom kraljica je oduševila sve prisutne svojim stajlingom FOTO: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia
U više navrata, supruga kralja Felipea VI odlučila se za espadrile sa platformom FOTO: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia
Nepogrešivi izbor obuće – ubvek udobne i šik FOTO: R. SMITH / Sipa Press / Profimedia
Kraljica Španije diktira modne trendove FOTO: Ángel Díaz Brińas / Europa Press

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dijetolog otkriva: kako smršati 4 kilograma sa 5 obroka dnevno