Umesto da provodi mnogo vremena dinstajući meso, hrvatski muzičar ima trik koji vredi probati
Glavni favorit za pobedu na ovogodišnjoj Evrovizije Hrvatska od trenutka kada je Bejbi Lazanja pobedio na Dori, nacionalnom izboru za predstavnika, a njegove šanse nastavile su da rastu nakon nastupa u prvom polufinalu.
Mladi muzičar, čij je pravo ime Marko Purišić, privukao je mnogo pažnje svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim", energičnim performansom, kao i simpatičnim pseudonimom.
Međutim, iako je sebi nadenuo ime po lazanjama, kada ode u italijanski restoran, Bejbi Lazanja će radije naručiti – picu. Konkretno, margeritu.
Ipak, ima i svoj omiljeni način pripreme lazanja, a on je iznenađujuće jednostavan. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, muzičara su pitali kako on pravi lazanje, a on je istakao da je čitava njegova kulinarska tajna – sir.
– Sir, sir i sir, meni lično. Kada ga staviš gore i onda opet onako kada ga zapečeš na kraju. To je sir – jasan je Marko.
Kako je objasnio, meso mu je manje važno, pa može i bez njega, a i kad ga ima, nije preterano važno.
– Ja više volim testeninu. Najdraže jelo mi je pica. A pica koju najčešće jedem je Margherita, a to je sir i testo, nema mesa. Tako da meso u lazanje – može, ali nije glavna zvezda šoua – ispričao je Bejbi Lazanja.
BONUS VIDEO
Teya Dora ekskluzivno pred finale Evrovizije