ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

VIKEND HOROSKOP: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka za kraj sedmice (od 13. do 14. aprila)

Vikend je tu da vas podseti da usporite tempo i napravite prostor za opuštanje.

VIKEND HOROSKOP OD 13. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Dozvolite svom umu da se odmori i pripremi za ono što je pred vama. Ovo je savršeno vreme da se prepustite svojoj kreativnoj strani i nahranite svoju dušu.

 

Da biste saznali više o tome kako bi se vaš vikend mogao odvijati, pročitajte sada svoj horoskop...

 

Ovan

 

Ovog vikenda, Ovnovi, vreme je da se usredsredite na podmlađivanje svog duha. Obavezno napravite pauzu od uobičajenih brzih aktivnosti i provedite neko kvalitetno vreme sami ili sa voljenim osobama u prirodi. Ovo je vreme da razmislite o svojim ciljevima i težnjama za budući rast kako biste dobili jasnoću i pravac za dane koji su pred nama.

 

Bik

 

U centru pažnje su vaše veze ovog vikenda, dragi Bikovi. Bilo da se radi sa prijateljima, porodicom ili vašom važnom osobom, potrudite se da se povežete na dubljem nivou. Budite otvoreni za svoje nade i snove za budućnost i pažljivo slušajte snove drugih. Izgradnja ovih jakih veza sada će postaviti temelje za budući rast i sreću.

Blizanci

 

Ovaj vikend će vam omogućiti da prihvatite svoju radoznalu prirodu i istražite nove puteve za lični rast. Ne oklevajte da isprobate novi hobi ili aktivnost koja izaziva vaše interesovanje i nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti. Proširujući svoje horizonte, otvorićete se uzbudljivim prilikama i iskustvima u budućnosti.

 

Rak

 

Povucite se u svoj bezbedan prostor ovog vikenda i dozvolite svom umu i telu da se podmlade. Stvorite prijatnu atmosferu kod kuće ili provedite kvalitetno vreme sa svojim najmilijima, razmislite o tome šta vas zaista čini sigurnim i srećnim. Ovo je savršeno vreme da obnovite svoju mentalnu energiju kako biste se uhvatili u koštac sa svim izazovima koji su pred vama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

VIKEND HOROSKOP OD 13. DO 14. APRILA foto: Shutterstock / structuresxx

Lav

 

Pustite mašti na volju ovog vikenda dok se bavite umetničkim potragama ili smišljate nove ideje za buduće projekte. Prelepe stvari će izrasti iz timskog rada, pa nemojte oklevati da podelite svoje kreativne vizije sa drugima i sarađujete na uzbudljivim poduhvatima. Dodirujući svoju kreativnost, otključaćete nove puteve za rast i uspeh.

 

Devica

 

Device, sagledajte svoje trenutne obaveze i odgovornosti i napravite plan da pojednostavite svoje rutine radi veće efikasnosti. Postavite sebi jasne ciljeve i napravite korake da ih postignete. Postavićete se za budući uspeh tako što ćete sada postaviti čvrste temelje.

Vaga

 

Vage, ovaj vikend će biti ispunjen teškim, ali korisnim razgovorima sa vašim najmilijima. Takođe će se odnositi na postizanje savršenog balansa između posla i života. Odvojite vreme da negujete svoje veze sa drugima, a istovremeno dajte prioritet brizi o sebi i introspekciji. Pronađite harmoniju između vaših društvenih angažmana i trenutaka samoće, dopuštajući sebi da se napunite i razmislite o svojim budućim težnjama.

 

Škorpija

 

Škorpije, ovaj vikend će vam dati priliku da zaronite duboko u svoje emocije i istražite sve osnovne želje ili strahove koji vas možda sputavaju. Verujte u svoju sposobnost da prevaziđete izazove i izađete jači nego ranije. Suočavajući se sa svojim najdubljim istinama, otvorićete put dubokoj ličnoj evoluciji u danima koji su pred nama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP ZA VIKEND OD 13. DO 14. APRILAfoto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Strelac

 

Promenite svoju rutinu i upustite se u spontanu avanturu, bilo da je u pitanju putovanje do nove destinacije ili rešavanje posebno složene slagalice. Prihvatite nepoznato i dozvolite sebi da budete inspirisani novim iskustvima. Ako izađete iz svoje zone udobnosti, otkrićete uzbudljive mogućnosti za rast i širenje.

 

Jarac

 

Jarčevi, ovog vikenda je samo izazov za sebe. Odvojite vreme da razmislite o svojim dugoročnim težnjama i napravite strateški plan da ih ostvarite. Fokusirajte se na svoj profesionalni razvoj i investirajte u aktivnosti koje će unaprediti vašu karijeru ili lični rast. Uz odlučnost i istrajnost, napravićete značajne korake ka svojim snovima.

Vodolija

 

Radite na traženju znanja i osnaživanju sebe ovog vikenda, drage Vodolije. Uključite se u stimulativne razgovore o budućnosti i zajedno istražite inovativne ideje. Sarađujte na kreativnim projektima ili pronađite rešenja za društvene izazove. Iskoristite moć kolektivnog razmišljanja da otvorite put napretku i pozitivnim promenama.

 

Ribe

 

Odvojite vreme za meditaciju, razmišljanje i samootkrivanje ovog vikenda. Ribe. Verujte u univerzum koji će vas voditi ka vašem najvišem putu i ​​prigrliti magiju nepoznatog. Povezivanjem sa svojom unutrašnjom mudrošću, razvijaćete osećaj mira i jasnoće koji će podržati vaš budući rast i razvoj.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se desi kad se spoje astrologija i religija?