u trendu

Nabavite sličnu danas i mirni ste svakog proleća: Ova jakna Milene Radulović je jedino što vam je zaista neophodno

Popularna glumica uvek je besprekorno odevena, a sada je predstavila proveren komad koji će zauvek ostati trendi

Milena Radulović uvek je odevena bez greškefoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Milena Radulović spada u najbolje obučene devojke naše javne scene i uvek u svojim kombinacijama ima efektne komade koji ostavljaju utisak, pa nam njeni stajlinzi često mogu poslužiti kao inspiracija.


Zvezda serija "Državni službenik", "Toma" i mnogih drugih preferira praktičan stil i često nam predstavlja udobne i trendi modne varijante za svaki dan, a juče je na Instagramu podelila još jedan takav autift.


Ona je pozirala u prirodi, a za tu priliku odabrala je farmerke širokih nogavica, karamel majicu i laganu prolećnu jaknicu od džinsa.

 

Milena Radulović u teksas jakni i farmerkamafoto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

Teksas jakne dostupne su nam u najrazličitijim verzijama, a Milena se opredelila za isprani model svetle boje, jaknicu klasičnog dizajna, s nazubljenim reverima i džepovima.

 

Ovo nije prvi put da glumicu vidimo u jakni od džinsa, a jednom prilikom ju je ponela i na filmskoj premijeri.

Teksas jakna Milene Radulović FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Teksas jakna Milene Radulović FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Teksas jakna Milene Radulović FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Teksas jakna Milene Radulović FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Teksas jakna Milene Radulović FOTO: Antonio Ahel/ATA Images

Teksas jakne – trend za svako proleće!


Modni trendovi dolaze i odlaze i malo je onih koji su neprolazni, ali jednostavna kratka jakna od džinsa je bez sumnje jedan od njih!

Kultni komad koji uvek vredi imati pri ruci tokom proleća, kada su jutra i večeri sveže, a dani topli, spada u najpraktičniju odeću u prelazno doba godine. Osim toga, lako se kombinuje s farmerkama, helankama, letnjim haljinama i bilo kojim tipom obuće!

 


Originalni izgled teksas jakne se od sedamdesetih i osamdesetih menjao, ali i klasika je i dalje najpouzdaniji izbor, pa možemo biti sigurni da će i najjednostavniji model ostati trendi još mnogo godina.

 


Jednostavno, postoji nešto u silueti i stilu što teksas jaknu čini obožavanim komadom, koji može da se nosi kakva god odeća i materijal da su u tom trenutku u modi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne modnog fotografa