zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 7. aprila)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, do 7. aprila.

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko

OVAN

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na vašu karijeru, a možda ćete morati da obrađujete papire za određenu sumu novca. U sredu, 3. aprila, Venera je u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru tajni. Možda ćete imati sastanak sa psihologom ili tajni sastanak. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da sagledate svoje odnose sa drugima. Verovatno će doći do sastanka sa prijateljima na kome ćete razgovarati o svojoj prošlosti i razmišljati o tome kako da se pripremite za novi napredak koji imate na umu.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije i skrivene strahove. Verovatno ćete raditi sa psihologom, ili ćete morati da se bavite pitanjima nekretnina.

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaše veze. Pored toga, možda ćete početi da izlazite sa nekim iz svoje prošlosti.

 

BIK

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na pitanja vašeg napredovanja i odnosa u inostranstvu. Na primer, možete dobiti novac od strane kompanije ili možete uložiti u obuku. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u sektoru vaših prijatelja. Možda ćete imati sastanak na prelepom mestu ili će inspiracija doći iz vašeg okruženja ili prijatelja. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da procenite svoju karijeru, možete početi da uspostavljate odnose u nekoj onlajn zajednici. Verovatno će biti dosta prepiske o poslu.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije u odnosima sa prijateljima, ili ćete se na seminaru na internetu zainteresovati za neka bliska psihološka ili medicinska pitanja.

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše područje nesvesnog. Možete otići na neko lepo mesto, u prirodu. Verovatno ćete imati želju da smršate. Za mnoge Bikove, Venera može biti žena iz prošlosti koja je povezana sa dnevnim redom vaše budućnosti. Posmatrajte s kim počinjete aktivnu komunikaciju ovog dana.

 

 

BLIZANCI

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na finansijske ciljeve vaše porodice. Za mnoge Blizance, ovaj dan može da se usredsredi na strahove i prekide koji vas sputavaju. Trigon sa Uranom iz vašeg nesvesnog sektora može doneti važan unutrašnji monolog. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru karijere. Možda ćete imati susret sa ženom koja je povezana sa vašom prošlošću (ili vaša prošla ljubavna veza sada može pomoći vašoj karijeri). Verovatno će vas ovog dana inspirisati novi hobi koji može biti vezan za vašu karijeru.

 

U četvrtak i petak, 4.-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas navesti da više razmišljate o obuci, putovanjima i mogućim oblastima vašeg ličnog širenja. Možda ćete rezervisati karte za putovanje ili razgovarati o tome sa nekim od svojih prijatelja. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije u vezi sa karijerom. Najverovatnije ćete uložiti volju i snagu da postignete neki važan rezultat. Takođe ovih dana ćete imati dve komunikacije sa ključnim muškarcima u vašem životu.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući naglasak na vaše odnose sa prijateljima. Ovog dana ćete verovatno otići u restoran sa prijateljem ili prošetati parkom.

 

RAK

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na odnose sa vašim mužem ili poslovnim partnerom. Verovatno ćete razgovarati o finansijskim stvarima. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom jeste u vašem sektoru putovanja i učenja. Na ovaj dan, razgovor sa prijateljem može doneti ogromnu inspiraciju za rast i samopouzdanje. Bilo koji problem se može rešiti.

 

U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da analizirate finansije svog partnera, kao i porodični kapital uopšte. Možda ćete razmišljati o predstojećim promenama, renoviranju ili selidbi. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše vrednosti. Ovih dana ćete osetiti snažnu volju i ličnu srž. Verovatne su i konsultacije sa advokatom, psihologom ili osobom iz državnog sektora.

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vašu karijeru. Takođe, do kraja aprila Venera će vas naterati na zaista velike izdatke koji su odraz vašeg statusa. U nedelju ćete verovatno upoznati ženu koja je za vas autoritet.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko

LAV

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na zdravlje i posao. Verovatno će doći do pomaka u finansijama, a takođe ćete jednostavno postići svoje ciljeve u svakodnevnom radu. Ako se bavite zdravljem, onda će se ove nedelje vaše stanje poboljšati. A u utorak ćete jednostavno razumeti kako da ga prilagodite uz pomoć ishrane i rutine. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru transformacije i krize. Možda ćete napraviti iskorak tokom konsultacija sa ženom koja će vam pomoći da prevaziđete neku krizu. 

 

U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će staviti akcenat na vaš odnos sa partnerom. To može biti vaš muž, ili generalno vaši klijenti ili poslovni partneri. Možda ćete morati da napravite neke promene, promenite pristup u komunikaciji. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše emocije kada su u pitanju finansije. Nekim Lavovima ovo će doneti komunikaciju sa osobom koja će izazvati vaša najjača osećanja.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na učenje i veštine koje ste već imali i koje sada trebate da napredujete u karijeri. Na primer, možda ćete 7. aprila shvatiti da je vredno da se obrazujete i to će u velikoj meri uticati na vaš uspeh. Takođe možete imati vezu sa osobom iz druge zemlje.

 

DEVICA

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na ljubav i hobije. Na ovaj dan možete ići na sport ili se baviti hobijem. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru odnosa. Imaćete veliku inspiraciju ili čak zaljubljenost u objekat svojih osećanja. Postoji mogućnost kontakta sa ženom koja će vas duhovno transformisati. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će se fokusirati na posao, više ćete biti zbunjeni svojim poslovima. Odlazak kod doktora je takođe verovatan.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će pomeriti fokus na vaše emocije u odnosima. Postoji nešto što niste želeli da primetite, a onda se iznenada pojavljuju emocionalna dubina i oštra, transformativna jasnoća. Na primer, shvatićete da na svoje odnose treba da gledate trezveno i bez ružičastih naočara.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na ljubavnu magiju i seksualnost. Poželećete da više razgovarate o svojoj vezi i možda će se pojaviti predmet naklonosti. Venera vlada vašom sferom novca, tako da možete početi da štedite novac na drugačiji način.

 

 

VAGA

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na stambena pitanja. Moraćemo da razmišljamo o popravkama i kreditima. Verovatan je i dijalog sa vašom majkom. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru rada i zdravlja. Možda ćete imati veliku inspiraciju da se brinete o svom imunitetu; uopšte, shvatićete kako da i sami „ozdravite“. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da sagledate svoje odnose sa drugima. Verovatno ćete se sastati sa prijateljima, gde ćete razgovarati o svojoj prošlosti, a takođe i razmišljati o tome kako da se pripremite za novi iskorak koji imate na umu.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, što će vam doneti fokus na vaše emocije i skrivene strahove u pitanjima zdravlja, života ili posla. Na primer, možete odlučiti da vežbate ili promenite način života jer vas lekar brine o izgledima za dijagnozu. Videćete i neke izglede za posao ako ne gledate kako se situacija razvija bez ružičastih naočara. U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući centar pažnje na vaš odnos sa partnerom. Moraćete više da radite na svom braku. Takođe možete započeti sastanke i sastanke. Generalno, sada imate pravu šansu da se zaljubite, a 7. april donosi važan ljubavni susret.

 

ŠKORPIJA

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na odnose sa rođacima, verovatan je dijalog sa bratom ili sestrom. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru veza i ljubavi. Imaćete neverovatnu inspiraciju od nekog lepog sastanka ili susreta. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će se fokusirati na odnos sa vašom majkom. Biće razgovora sa njom.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, donoseći fokus na odgovornost u ljubavi. Na primer, možete saznati o trudnoći. Ili će vas vaš ljubavni predmet primorati da skinete ružičaste naočare. U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, stavljajući akcenat na zdravlje, što će na kraju uticati na vašu lepotu. Na primer, ići ćete na masažu lica.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Šta vam donosi nedeljni horoskop svakog dana ove sedmice?foto: Shutterstock/ Mila Supinskaya Glashchenko

STRELAC

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na finansije. Verovatno ćete morati da se pozabavite i svojim zdravljem i možda će biti vesti u vezi sa vašim fizičkim stanjem. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem sektoru nekretnina i stanovanja. Možda ćete se zaljubiti u stan ili kuću koja vas inspiriše. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će vas naterati da pogledate svoje odnose sa rođacima. Verovatno razgovara o nekim starim planovima ili ćete razmišljati o putovanju sa prijateljima.

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na stambena pitanja. Moraćete da preuzmete odgovornost za nekoga ko vam je blizak, ili ćete shvatiti da tema kuće i nekretnina ulazi u fazu promene u vašem životu. Verovatno ćete smisleno pristupiti činjenici da morate kupiti nešto novo ili prodati stan. Za mnoge Strelce na ovaj dan je verovatan važan razgovor sa majkom. U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, fokusirajući se na vaše hobije - možda ćete se baviti plesom, slikanjem ili imati lep izlazak.

 

JARAC

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na izgled. Možete sebi kupiti nešto da idete na sastanak. U sredu, 3. aprila, Venera u konjunkciji sa Neptunom u vašem sektoru putovanja i sastanaka. Očekujte puno inspiracije. To je slučaj kada vas razgovor sa osobom bukvalno može ispuniti inspiracijom za život, za promenu. U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji će doneti razgovore o finansijama sa vašim partnerom. U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na putovanja i papirologiju. Takođe možete imati sastanak.

 

U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, fokusirajući se na stambena pitanja i potrošnju na nekretnine. Bićete fokusirani na uređenje svog doma, možda na kupovinu biljaka.

 

 

VODOLIJA 

 

 U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na vašu prošlost. Tražićete stare dokumente za stan, nasledstvo itd. Verovatan je poziv iz inostranstva. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem finansijskom sektoru, što će ženama doneti pomoć u zaradi. Možete se zainteresovati i za temu ishrane.

 

U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji doneće želju da brinete o svom izgledu i telu. Osim toga, odlučujete da javno progovorite, da budete u centru pažnje. 

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom, stavljajući fokus na vaše finansije. Možda baš i nemate dovoljno prihoda, što ćete na kraju primetiti i shvatiti da je vreme da potražite drugi izvor. U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, što za vas znači prijatan izlet u prirodu, inspiracija je „u pokretu“. 

 

RIBE

 

U utorak, 2. aprila, Mesec u Jarcu će doneti fokus na odnose sa prijateljima, kao i na vaše društvene mreže i veze uopšte. Možete biti inspirisani idejom da zaradite novac na mreži. U sredu, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u vašem znaku, što znači da se bukvalno možete zaljubiti u sebe! U četvrtak i petak, 4-5. aprila, Mesec u Vodoliji doneće želju da brinete o svom izgledu i telu. Osim toga, odlučujete da javno progovorite, da budete u centru pažnje. 

 

U subotu, 6. aprila, Mesec se povezuje sa Marsom i Saturnom u vašem znaku, donoseći ogroman fokus na vaše telo, do tačke kada želite da promenite svoju ishranu, idite u teretanu, dramatično promenite svoj stil ili unajmite trenera. Međutim, verovatno je da potreba za brigom o sebi „stigne” spolja po preporuci specijaliste. Na primer, stomatolog će reći da je potrebno ukloniti umnjake, postaviti proteze i slično (Saturn često stavlja fokus na zube i zglobove). U nedelju, 7. aprila, Venera ulazi u Ovna, što će vam svakako doneti povećanje prihoda i poklona. Venera u vašoj karti je zadužena za temu komunikacije, što znači da u nedelju očekujte poziv prijatelja i odlazak u restoran.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN